Home > Westerkerk > Zondag aan de orde

6 december 2020

Zondag aan de orde

Bij de diensten
Zondag 6 december wordt de dienst geleid door ds. Cees van Dam. Het thema van de dienst is op dit moment nog niet bekend.

Links voor aankomende zondag
Kerkomroep
Materiaal Bilbe Basics

Algemeen
In de dienst kunnen maximaal 30 bezoekers aanwezig zijn. Gemeentezang is nog niet mogelijk. Als u de dienst wil bezoeken, is inschrijven verplicht. Uiteraard zijn alle diensten ook online te volgen via de website en ons YouTube-kanaal. Meer informatie vindt u hier.

Collecte
U kunt via de collectepagina op deze site uw gaven geven. In de uitzending zal er een QR-code getoond worden die u kunt scannen met uw telefoon of tablet. Deze QR-code leidt u naar de collectepagina. Er zijn zoals gebruikelijk drie collectes: voor de diaconie, de kerk en de zending.

Basiscatechisatie
Er is basiscatechisatie voor groep 7 & 8.

Zegen en gebed
In deze onzekere tijden is er vaak meer behoefte aan zegen en gebed. Nu dat niet meer tijdens de kerkdienst mogelijk is kan je nog wel om persoonlijke voorbede vragen bij het team van Gebed en zegen. Dat kan via deze link
Klik daar op de relevante link: contact team Gebed en zegen.
Je kan dan ook aangeven of je graag telefonisch contact zou willen hebben.

Kerkauto
Er is geen vervoer.