Home > Westerkerk > Zondag aan de orde

23 mei 2021

Zondag aan de orde

Zondag 23 mei vieren we met elkaar het Pinksterfeest. We lezen met elkaar Handelingen 2 met die bekende woorden: ‘Plotseling klonk er uit de hemel een geluid als van een hevige windvlaag, dat het huis waar ze zich bevonden geheel vulde.

Kerkdienst bezoeken
Er zijn momenteel maximaal 40 bezoekers toegestaan. U kunt zich via het formulier aanmelden. Het aantal beschikbare plaatsen vindt u in dit overzicht.

Kerkdienst online
De dienst is via de website of YouTube te volgen. Zie het overzicht voor de links.

Bible Basics
Er materiaal voor Bible Basics beschikbaar onder downloads.

Collecte
U kunt via de collectepagina op deze site uw gaven geven. In de uitzending zal er een QR-code getoond worden die u kunt scannen met uw telefoon of tablet. Deze QR-code leidt u naar de collectepagina. Er zijn zoals gebruikelijk drie collectes: voor de diaconie, de kerk en de zending.

Basiscatechisatie
Basiscatechisatie gaat weer starten maar er is nog geen rooster bekend.

Zegen en gebed
In deze onzekere tijden is er vaak meer behoefte aan zegen en gebed. Nu dat niet meer tijdens de kerkdienst mogelijk is kan je nog wel om persoonlijke voorbede vragen bij het team van Gebed en zegen. Dat kan via deze link
Klik daar op de relevante link: contact team Gebed en zegen.
Je kan dan ook aangeven of je graag telefonisch contact zou willen hebben.

Kerkauto
In verband met coronamaatregelen kunnen we geen vervoer aanbieden.