Home > Westerkerk > Zondag aan de orde

20 september 2020

Zondag aan de orde

Bij de diensten
Op 20 september staat de startzondag met als thema “Ontmoeting” gepland. Ontmoeting met God en met elkaar als gemeenteleden. Hoe geven we hier vorm aan in het komende winterseizoen? Op zondag 13 september stond dit thema al centraal in de dienst. Op de startzondag hopen we elkaar met mooi weer te ontmoeten op het kerkplein om 9.30 uur. We zullen met elkaar zingen en in groepjes met het thema aan de slag gaan.
Uiteraard wordt er rekening gehouden met de maatregelen rondom het coronavirus.
Er is oppas voor de kleintjes en een speciaal programma voor de kinderen van groep 1 t/m groep 8. De tieners zijn dat weekend met elkaar op kamp en hebben daar op zondagochtend nog hun eigen programma.
We sluiten rond 11.30 uur af nadat we met elkaar koffie en thee hebben gedronken en hebben genoten van zelfgebakken lekkers.
We hopen u allen te ontmoeten! Schrijft u zich snel in via het inschrijfformulier op de website?

Links voor aankomende zondag
Omdat de gemeentezondag buiten plaatsvindt op het plein is geen geen uitzending.
Materiaal Bilbe Basics

Algemeen
In de dienst kunnen maximaal 100 bezoekers aanwezig zijn. Gemeentezang is nog niet mogelijk. Als u de dienst wil bezoeken, is inschrijven verplicht. Uiteraard zijn alle diensten ook online te volgen via de website en ons YouTube-kanaal. Meer informatie vindt u hier.

Collecte
U kunt via de collectepagina op deze site uw gaven geven. In de uitzending zal er een QR-code getoond worden die u kunt scannen met uw telefoon of tablet. Deze QR-code leidt u naar de collectepagina. Er zijn zoals gebruikelijk drie collectes: voor de diaconie, de kerk en de zending.

De Avondmaalscollecte is bestemd voor Moldavie. Kinderen en jongeren worden getraind om de ouderen in hun dorp te ondersteunen. Dit heeft op beide groepen een hele positieve uitwerking. Meer informatie vindt u in het kerkblad.

Zegen en gebed
In deze onzekere tijden is er vaak meer behoefte aan zegen en gebed. Nu dat niet meer tijdens de kerkdienst mogelijk is kan je nog wel om persoonlijke voorbede vragen bij het team van Gebed en zegen. Dat kan via deze link
Klik daar op de relevante link: contact team Gebed en zegen.
Je kan dan ook aangeven of je graag telefonisch contact zou willen hebben.

Basiscatechisatie
Er is geen basiscatechisatie.

Kerkauto
Er is geen vervoer.