Home > Westerkerk > Zondag aan de orde

17 oktober 2021

Zondag aan de orde

Zondag 17 oktober
Deze zondag hoopt ds. B.J.G. Reitsma voor te gaan. De schriftlezingen zijn Jesaja 45:18-25 en 1 Petrus 2:21-25. Het thema van de dienst is '(Om)keren'.

Kerkdienst bezoeken
Er zijn momenteel maximaal 170 bezoekers toegestaan. U kunt zich via het formulier aanmelden. Het aantal beschikbare plaatsen vindt u in dit overzicht.

Kerkdienst online
De dienst is via de website of YouTube te volgen. Zie het overzicht voor de links.

Collecte
U kunt via de collectepagina op deze site uw gaven geven. In de uitzending zal er een QR-code getoond worden die u kunt scannen met uw telefoon of tablet. Deze QR-code leidt u naar de collectepagina. Er zijn zoals gebruikelijk drie collectes: voor de diaconie, de kerk en de zending.

Basiscatechisatie
Er is basiscatechisatie voor klas 1 t/m 3.

Zegen en gebed
In deze onzekere tijden is er vaak meer behoefte aan zegen en gebed. Nu dat niet meer tijdens de kerkdienst mogelijk is kan je nog wel om persoonlijke voorbede vragen bij het team van Gebed en zegen. Dat kan via deze link
Klik daar op de relevante link: contact team Gebed en zegen.
Je kan dan ook aangeven of je graag telefonisch contact zou willen hebben.

Kerkauto
Voor vervoer naar de kerk kunt u contact opnemen met Piet van Diest, zie de relevante links op deze pagina.