Home > Westerkerk > Zondag aan de orde

23 janauri 2022

Zondag aan de orde

Zondag 23 januari nemen we afscheid van een aantal ambtsdragers van wie de ambtsperiode voorbij is. We zijn dankbaar voor het vele werk dat zij (in het geval van sommigen gedurende een lange periode!) in en voor onze wijkgemeente hebben gedaan. Voor hun inzet en betrokkenheid!
Gelukkig mogen we ook weer een aantal nieuwe mensen verwelkomen die ‘ja’ hebben gezegd. Daar zijn we blij mee!

We lezen deze dienst uit Romeinen 15: 1-13. Een thema heb ik nog niet bedacht, maar het gaat over elkaar aanvaarden, samen dienen en samen hopen. Dat zijn voldoende ingrediënten om weer een paar jaar mee aan de slag te kunnen gaan ;-)!

Kerkdienst online
De dienst is via de website of YouTube te volgen. Zie het overzicht voor de links.

Collecte
U kunt via de collectepagina op deze site uw gaven geven. In de uitzending zal er een QR-code getoond worden die u kunt scannen met uw telefoon of tablet. Deze QR-code leidt u naar de collectepagina. Er zijn zoals gebruikelijk drie collectes: voor de diaconie, de kerk en de zending.

Zegen en gebed
In deze onzekere tijden is er vaak meer behoefte aan zegen en gebed. Nu dat niet meer tijdens de kerkdienst mogelijk is kan je nog wel om persoonlijke voorbede vragen bij het team van Gebed en zegen. Dat kan via deze link
Klik daar op de relevante link: contact team Gebed en zegen.
Je kan dan ook aangeven of je graag telefonisch contact zou willen hebben.

Kerkauto
Voor vervoer naar de kerk kunt u contact opnemen met Piet van Diest, zie de relevante links op deze pagina.