Home > Westerkerk > Zondag aan de orde

Zondag aan de orde

Zondag 20 oktober zal Chayim muzikale medewerking verlenen, voor de laatste keer onder leiding van Peggy Vlijm. Het thema van deze dienst is: ‘Gods stem verstaan’. In veel tv-programma’s is men op zoek naar die ene stem, the Voice. Wij ook, maar dan anders...  Er zijn 3 korte lezingen:
Johannes 10:1-5 - over het (her)kennen van de stem van de Herder.
Johannes 16:12-16 - over de komst van de Geest die zal spreken.
Handelingen 13: 1-4a - een praktische situatie waarin God spreekt.

Collecte
De eerste collecte is de diaconiecollecte. De tweede collecte is voor de kerk. Bij de uitgang van de kerkzaal hangen de zendingsbussen. De opbrengst hiervan is bestemd voor de IZB, Kerk in Actie en de GZB.

Basiscatechisatie
Er is geen basiscatechisatie.

Kerkauto
Bent u slecht ter been? Weet dan dat u voor vervoer naar de kerk altijd terecht kunt bij Piet van Diest.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.