Home > Westerkerk > Zondag aan de orde

21 april, 09:30 uur

Zondag aan de orde

Diensten in de Stille Week
Informatie over alle diensten in de Stille Week vindt u hier.

Bij de dienst
Zondag 21 april is het Eerste Paasdag. De Heer is waarlijk opgestaan! We vieren een nieuw begin! Een nieuw begin, dat voor sommigen al begon op het moment van Jezus’ sterven! We lezen Mattheus 27: 50-56 en 28:1-10. In deze dienst zullen de koperblazers samen met het muziekteam en de organist de muzikale begeleiding op zich nemen. Van harte uitgenodigd!

Collecte
De eerste collecte is de Paascollecte van de diaconie. Deze is door de themagroep Armoede bestemd voor het Armenië-project van de Oude Kerk en het Borda-project van het Kerkelijk Centrum. Meer informatie vindt u op de website van de diaconie.
De tweede collecte is voor de kerk. Bij de uitgang van de kerkzaal hangen de zendingsbussen. De opbrengst hiervan is bestemd voor de IZB, Kerk in Actie en de GZB.

Kinderoppas
Op zondag 21 april is de oppas in handen van Anouk Boon, Jonna van Dijk, Marlinda Vos en Ramon van Malestein.

Basiscatechese
Tijdens deze dienst is er geen basiscatechese.

Kerkauto
Bent u slecht ter been? Weet dan dat u voor vervoer naar de kerk altijd terecht kunt bij Piet van Diest.