Home > Westerkerk > Zondag aan de orde

Zondag aan de orde

Bij de dienst
Zondag 16 juni hoopt Christien Blom voor te gaan. Ze schrijft over deze dienst: "Nu ik zelf heerlijk aan het genieten ben van alles wat zo mooi bloeit en groeit, wil ik zondag graag de prachtige psalm 104 met u overdenken. Dit omlijsten we met mooie liederen en muziek vanuit de bede 'Kom Schepper, Geest, daal tot ons neer'. Een inspirerende dienst gewenst!"

Collecte
De eerste collecte is de diaconiecollecte, bestemd door de themagroep Armoede voor twee doelen: Stichting KONTAANOO in Gambia en de Theologische Hogeschool in de Raday utca te Boedapest. Zie de site van de diaconie voor meer informatie. De tweede collecte is voor de kerk. Bij de uitgang van de kerkzaal hangen de zendingsbussen. De opbrengst hiervan is bestemd voor de IZB, Kerk in Actie en de GZB.

Kinderoppas
Op 16 juni is de oppasbeurt voor Linda van Norden, Marloes de Vries en Sarah en Rosa Visser.

Basiscatechese
Tijdens deze kerkdienst is er basiscatechese voor groep 7 & 8 en klas 1 & 2.

Kerkauto
Bent u slecht ter been? Weet dan dat u voor vervoer naar de kerk altijd terecht kunt bij Piet van Diest.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.