Welkom in de kerk

Welkom in het Kerkelijk Centrum te Ermelo!

Wij zijn een gemeenschap van gelovigen,
door Jezus Christus geroepen en met Hem verbonden.
Met hart en handen willen we zijn volgelingen zijn
en dat ook uitstralen naar anderen toe.

toon kalender
<september 2020>
zomadiwodovrza

Klik op de dienst om deze te beluisteren.
za 19 sep
zo 20 sep
zo 27 sep

Adresgegevens Kerkelijk Centrum

Jeugdkant 16
3851 LE Ermelo

Plan uw route

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.
Maak uw keuze

Startzondag 2020

Na de dienst op zondag willen we (bij goed weer) elkaar vanaf 11.00 uur ontmoeten in het indianenbos (Ericalaan) met koffie, fris en wat lekkers je verder ook mee wilt nemen. Door de corona maatregelen houden we het dit jaar dus simpel maar wel gezellig!
Wel hebben we ideeën over een gemeentefeest maar dat houden we tegoed als de corona maatregelen van de baan zijn en we elkaar gewoon kunnen ontmoeten.
Zondag 20 september na de ochtenddienst
Het 'indianenbos'

Stemmen van de ziel

De vergeten #Metoo's van vroeger
In zijn boek Stemmen van de ziel, vergeten waarheid van dementie laat Hans Siepel zien dat dementie veel meer is dan de medische 'verklaring': aantasting van hersencellen, waardoor het denkproces wordt vernietigd. Hij beschrijft het twee jaar durende dementieproces van zijn moeder, tussen de eerste aankondiging van dementie en haar sterven en afscheid.

Hans Siepel (1958) is schrijver en communicatiedeskundige, coach en adviseur.

Voor meer informatie en aanmelden: Metoo
maandag 21 september 2020
Oude Kerk

Paulus een biografie

Hij geldt als een van de belangrijkste figuren uit het christendom, en heeft als geen ander bijgedragen aan de verspreiding ervan: de apostel Paulus. Maar wie was hij eigenlijk? Was hij wel een apostel?

(Tom) Wright heeft zich uitvoerig verdiept in Paulus’ brieven en de wereld waarin hij leefde. Hij schreef een zeer leesbare biografie van ongeveer 450 bladzijden. Op drie woensdagochtenden lezen en bespreken we (delen uit) dit boek van 10:00 - 11:45 uur in het Kerkelijk Centrum.

Roelof de Wit is predikant van het Kerkelijk Centrum te Ermelo.

Meer informatie en aanmelding: Paulus
woensdag 23 september 2020