Welkom in de kerk

Welkom in het Kerkelijk Centrum te Ermelo!

Wij zijn een gemeenschap van gelovigen,
door Jezus Christus geroepen en met Hem verbonden.
Met hart en handen willen we zijn volgelingen zijn
en dat ook uitstralen naar anderen toe.

toon kalender
<september 2022>
zomadiwodovrza

Klik op de dienst om deze te beluisteren.
di 20 sep
zo 25 sep
zo 2 okt

Adresgegevens Kerkelijk Centrum

Jeugdkant 16
3851 LE Ermelo

Plan uw route

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.
Maak uw keuze

Cursus Luisterend Bidden

In samenwerking met andere kerken bieden we opnieuw de cursus Luisterend Bidden aan. Vorig jaar konden we meer dan 60 deelnemers uit meer dan 5 kerken verwelkomen. Wil je meer leren over wat de bijbel zegt over Luisterend Bidden en ook hier praktisch mee aan de slag gaan, geef je dan op!

De cursus is wordt gegeven op 6 maandagavonden in het KC.
De data zijn 3, 10, 17, 24 oktober en 7, 14 november. Luisterend Bidden is een cursus van New Wine, de kosten bedragen € 20.

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar Sjaak van Tilburg.
vanaf 3 oktober 6 maandagavonden
Kerkelijk Centrum

Inzameling voor de Voedselbank en ook punten sparen (DE)

Als gemeenteleden van het Kerkelijk Centrum kunnen we een bijdrage leveren aan mensen die het financieel moeilijk hebben ( zie artikel kerkblad onder diaconie ).
Op zondag 9 okt 2022 staan er lege kratten van de voedselbank. Wilt u mee helpen om de kratten te vullen door de volgende producten mee te nemen: rookworst(ook rund-kip-vegetarisch),blik ananas, vacuümverpakte kaas, zuurkool in pot of zak(ongekoeld houdbaar), kleine pot of blik groenten (350gr)(blik of zak soep en blik zalm of makreel.

-De punten van Douwe Egberts kunt u ook inleveren.
Dan sparen we samen voor koffie voor de voedselbank. Cadeaukaarten AH, Plus of Jumbo (voor(dag) verse producten) Alvast bedankt.
In de hal van de kerk staan weer kratten waarin u de producten kunt deponeren, maar u kunt uiteraard uw product ook geven aan een van de diakenen die daar aanwezig zijn. Wij hopen dat u mee wilt doen met deze concrete vorm van hulpverlening.

Alvast bedankt namens de Voedselbank Ermelo. Gijs van Norden.

2e dienst Jaarthema

Voor meer info klik hier.
Zondag 9 oktober Ochtenddienst 09:30 uur