Welkom in de kerk

Welkom in het Kerkelijk Centrum te Ermelo!

Wij zijn een gemeenschap van gelovigen,
door Jezus Christus geroepen en met Hem verbonden.
Met hart en handen willen we zijn volgelingen zijn
en dat ook uitstralen naar anderen toe.

toon kalender
<augustus 2020>
zomadiwodovrza

Klik op de dienst om deze te beluisteren.
zo 2 aug
zo 9 aug
zo 16 aug
09:30 | Ds. M.B. Plette

Adresgegevens Kerkelijk Centrum

Jeugdkant 16
3851 LE Ermelo

Plan uw route

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.
Maak uw keuze

Vakantie Bijbel Week 2020

Om de Vakantie Bijbel Week in 2020 te laten doorgaan nemen we uiteraard ook maatregelen i.v.m. Corona. De belangrijkste is dat we de groepen hebben verdeeld over 4 locaties  en dat je de kinderen vooraf moet aanmelden.

Meld je kind(eren) aan via www.vakantiebijbelweekermelo.nl

Maak eerst een login, voeg dan je kind(eren) toe en eventueel kan je je ook aanmelden als vrijwilliger. Met de login kan je later alles nog wijzigen, dus bewaar het mailtje goed!
24 tot en met 27 augustus
Verschillende kerken

Vakantie Bijbel Week 20

Om de Vakantie Bijbel Week in 2020 te laten doorgaan nemen we uiteraard ook maatregelen i.v.m. Corona. De belangrijkste is dat we de groepen hebben verdeeld over 4 locaties en dat je de kinderen vooraf moet aanmelden.

Meld je kind(eren) aan via www.vakantiebijbelweekermelo.nl

24 tot en met 27 augustus
Verschillende kerken

Veiling ten behoeve van de renovatie van het KC

Ons plan was om afgelopen 21 maart een veiling te houden om de laatste € 15.000,- voor de renovatie binnen te halen. Door de corona waren we gedwongen deze veiling uit te stellen. De veiling zal nu worden gehouden op zaterdag 19 september. We willen hier een leuk feestje van maken en beginnen aan het einde van de middag met een gezamenlijke maaltijd, als dank voor het mooie bedrag dat al door u is toegezegd. Vanaf 17.00 uur bent u welkom waarna we om 17.30 uur beginnen met de maaltijd. Na de maaltijd gaat om 18.45 uur de veiling van start. Hiervoor hebben we natuurlijk de nodige kavels van diensten en producten nodig waarop geboden kan worden. Hierbij kunt u denken aan:

•          een barbecue bij u in de tuin,

•          een avondje oppassen,

•          een diner voor 6,

•          een taart op bestelling,

•          een dagje schilderen etc.

We maken gebruik van de al eerder ingevulde intekenlijsten voor de kavels, uiteraard mogen daar nog nieuwe kavels bij! Opgaveformulieren voor de maaltijd liggen op de tafels in de hal. Tot uiterlijk 16 september kunt u zich ook via de mail opgeven voor de maaltijd (cjderuiter@hetnet.nl). Komt u ook? Wij hopen bij een goede opkomst een mooi bedrag binnen te halen.

Zaterdag 19 september vanaf 17:00 uur