Welkom in de kerk

Welkom in het Kerkelijk Centrum te Ermelo!

Wij zijn een gemeenschap van gelovigen,
door Jezus Christus geroepen en met Hem verbonden.
Met hart en handen willen we zijn volgelingen zijn
en dat ook uitstralen naar anderen toe.

toon kalender
<december 2018>
zomadiwodovrza
ma 10 dec
zo 16 dec
zo 23 dec

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.
Maak uw keuze

tafels van hoop

Tafels van Hoop
Veel vluchtelingen voelen zich eenzaam, en dat terwijl we weten dat persoonlijk contact heel belangrijk is voor een succesvolle integratie. Op 19 december 2018 organiseert de diaconie samen met Kerk in Actie tafels van hoop.
Misschien heb je als jongere ook contact met een vluchteling of ken je hem of haar via-via. Nodig hem van harte uit voor de maaltijd en kom samen op 19 december a.s. naar de Hoeve (naast de Oude Kerk). Inloop vanaf 17.30 uur. We starten om 18.00 uur.
Meld je aan via tafelsvanhoop@gmail.com
woensdag 19 december om 18:00 uur
de Hoeve naast de Oude Kerk

Kerst Bij Joke Buis

Een mooi kerstconcert met Joke Buis met de titel:
Kerst bij Joke Buis

Kaarten zijn te bestellen via truetickets
Een gedeelte van de opbrengst van dit concert gaat naar de JWV.
zaterdag 22 december 2018 om 20:00 uur

Gezinskerstdienst 2018

Kerst vieren met de KC-band en met alle leeftijden samen als een groot gezin.
Kom dan naar de gezinskerstdienst in het KC.

De dienst sluiten we feestelijk af met eten en muziek en elkaar.

zondagmiddag 23 december om 17:00 uur