Welkom in de kerk

Welkom in het Kerkelijk Centrum te Ermelo!

Wij zijn een gemeenschap van gelovigen,
door Jezus Christus geroepen en met Hem verbonden.
Met hart en handen willen we zijn volgelingen zijn
en dat ook uitstralen naar anderen toe.

toon kalender
<oktober 2018>
zomadiwodovrza
zo 14 okt
zo 21 okt
zo 28 okt

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.
Maak uw keuze

Naar de stilte - In retraite met Elia

programma 'Samen verder' van Vorming & Toerusting/Leerhuis
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Kerkelijk Centrum, Ermelo
Inleider: M.L.O. de Bruijne

De vlucht van Elia naar de berg Horeb was voor Otto de Bruijne een belangrijk verhaal in een periode van ziekte.

“Sta op, blijf niet hangen in je eigen kracht en zelfmedelijden, maar treedt aan en kom bij Mij”.
Meer informatie vindt u in het programmaboekje 'Samen verder'.

Om u aan te melden, kunt u op inschrijven klikken.
Meer informatie over de commissie Vorming & Toerusting vindt u op onze website door te klikken op het onderstaande logo.

maandag 29 oktober 2018 (aanvang 20 uur)

Bijbelkring op donderdag 1 nov

De Bijbelkring op donderdagmorgen. We beginnen zoals gewoonlijk om 10.00 uur en rond 11 uur sluiten we weer af. We lezen met elkaar een Bijbelgedeelte, en spreken daarover door, waarbij we zoeken naar wat het ons te zeggen heeft. Het is een ouderenkring, maar oud is natuurlijk een relatief begrip. Als u belangstelling heeft, komt u dan gerust eens kijken.

Weet u van harte welkom!

De andere data tot aan Kerst zijn 22 november en 6 december.
1 november om 10:00 uur.

Jeugddienst - Zondag met Roelof

zondag 11 november 2018 (aanvang 17 uur)