Welkom in de kerk

Welkom in het Kerkelijk Centrum te Ermelo!

Wij zijn een gemeenschap van gelovigen,
door Jezus Christus geroepen en met Hem verbonden.
Met hart en handen willen we zijn volgelingen zijn
en dat ook uitstralen naar anderen toe.

toon kalender
<maart 2021>
zomadiwodovrza

Klik op de dienst om deze te beluisteren.
zo 28 feb
zo 7 mrt
vr 12 mrt

Adresgegevens Kerkelijk Centrum

Jeugdkant 16
3851 LE Ermelo

Plan uw route

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.
Maak uw keuze

MRT

Online samenkomst

Vanwege de renovatie van het Kerkelijk Centrum kan de geplande dienst niet uitgezonden worden. Daarom is er een bijzondere online samenkomst. Samen stilstaan bij het thema De Goede Herder. Als er geen kerk binnen kan zijn, dan gaan we wel naar buiten!
Ds. Roelof de Wit zal een overdenking houden op een toepasselijke locatie en verschillende gemeenteleden zullen hun talenten inzetten om deze bijzondere viering voor jong tot oud vorm te geven, zo zal onder andere de band EER de muziek verzorgen.
7 maart 2021 vanaf 09:30 uur

Kerkelijk Centrum

Kerkdiensten Kerkelijk Centrum

28 februari 2021  |  Vanmorgen hadden we te maken met een internet storing in het Kerkelijk Centrum. Helaas hebben we daardoor de dienst niet kunnen uitzenden.
Inmiddels is het probleem verholpen en kunt u om 17.00 uur de dienst weer volgen.

Zondag 7 maart
Komende week zal in het Kerkelijk Centrum de geluidstafel verplaatst worden. Concreet betekent dit dat er deze zondag ochtend een bijzondere online samenkomst zal zijn. Samen stilstaan bij het thema De Goede Herder.
Geen reguliere dienst door de renovatie van het Kerkelijk Centrum. Als er geen kerk binnen kan zijn, dan gaan we wel naar buiten!
Te volgen via het YouTube kanaal van het Kerkelijk Centrum.

28 februari 2021

Zendingskerk

Aswoensdagviering

15 februari 2021  |  Aswoensdagviering 17 februari 2021, online vanuit de Immanuelkerk
Van oudsher markeert Aswoensdag de overgang naar de vastentijd, de 40-dagentijd van inkeer en bezinning op weg naar Pasen. Op woensdag 17 februari, 19.30u. vindt, vanuit de Immanuelkerk, de online ‘Aswoensdagviering’ plaats. De dienst wordt uitgezonden via www.kerkomroep.nl, en www.youtube.com (is ook: bit.ly/immanuelkerk)
Maar: wat voegt dit vasten, deze inkeer en bezinning nog toe als we vanwege de pandemie toch al verplicht moeten ‘vasten’ op veel van wat ons lief is, als de omstandigheden ons al te veel nopen tot inkeer en bezinning? Vragen die we in deze Aswoensdagviering niet uit de weg gaan. Tijdens deze viering zijn naast een minimaal aantal medewerkers geen kerkgangers
aanwezig; er wordt niet live gezongen. Toch verwachten we dat het een heel betekenisvolle viering wordt.

15 februari 2021