Home > Kerkelijk Centrum > Wie zijn wij?

Kerkelijk Centrum

Wie zijn wij?

Wij zijn een gemeenschap van gelovigen, door Jezus Christus geroepen en met Hem verbonden. Wij geloven dat Jezus Christus op aarde gekomen is en gestorven is voor onze zonden. In gehoorzaamheid aan Gods Woord en gedreven door de Heilige Geest willen wij met hart en handen Zijn volgelingen zijn en dat ook uitstralen naar anderen toe.

U bent iedere zondag van harte welkom om een kerkdienst bij te wonen.
Wij hebben twee diensten op de zondag ’s morgens om 9:30 en ’s middags om 17:00 uur.

In de morgendienst zingen wij regelmatig uit verschillende liedbundels zoals: Liedboek voor de Kerken en Op Toonhoogte. Het “Liedboek voor de Kerken” is voor gasten aanwezig, de andere liederen worden geprojecteerd met de beamer.

Voor de kinderen in groep 1 t/m 6 is er kindernevendienst, de kinderen van groep 7 en 8 volgen dan basiscatechese. Voor de allerkleinste hebben wij oppas.

In de middagdienst word alleen het Liedboek voor de Kerken gebruikt en is er geen oppas of kindernevendienst.

Voor mensen met een zichtbeperking hebben wij ook de liederen in braille.

Naast de kerkdiensten op zondag zijn er ook diverse kringen waar men vaak ook samenkomt voor ontmoeting en diepgang.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.
Maak uw keuze