Welkom in de kerk

Vooral hartelijk welkom als we elkaar nog niet kennen en als je via deze website bij ons een kijkje komt nemen. Met onze website willen we je laten zien wie we zijn; wat ons bezighoudt en waar we mee bezig zijn; waar we voor staan en waar we voor gaan.

toon kalender
<oktober 2018>
zomadiwodovrza
zo 14 okt
zo 21 okt
zo 28 okt

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.

Kerkcafé Zendingskerk

Elke 3e donderdag van de maand bent u welkom tussen 10 en 12 uur om bekende en nieuwe gezichten te zien. Opgave is niet nodig. De koffie staat klaar!

Soms houdt een van ons een inleiding. Dit wordt als een prettige onderbreking ervaren waarna weer gezellig met elkaar kan worden gepraat!

Mocht u problemen hebben om naar het kerkcafé te komen? Neemt u dan contact met een van ons op; wij willen ons best doen om vervoer te regelen.

Namens de Taakgroep Pastoraat,
Dory Vredenberg en Johan Kriek
e-mail : pastoraat@zendingskerk.nl

donderdag 18 oktober 2018 (van 10 - 12 uur)

Schoonmaakdag

Lieve medereizigers,
Op zaterdag 27 oktober willen we met velen van u weer een schoonmaakdag houden in onze mooie vernieuwde kerk. Ik doe graag een beroep op u allen om zo mogelijk hieraan mee te werken. Jan en Marianne Admiraal zullen tevoren een lijst met te verrichten werkzaamheden opstellen, en als we met voldoende vrijwilligers zijn, dan moeten we het in een morgen kunnen opknappen.

Ik dank u alvast voor uw bereidwilligheid en graag tot ziens op de schoonmaakdag, graag wel eigen schoonmaakmiddelen en evt. stofzuigers meenemen.

Hartelijke groet,
Kees Looijen

Muzikale presentatie

Op zaterdag 27 oktober komen Saskia Vredenberg (zang), Dick Tissink (orgel) en Dries Vredenburg (piano) een muzikale presentatie verzorgen.

Kom genieten!

De aanvang is om 15.00 u en het concert duurt tot ongeveer 15.45 uur.
Vanzelfsprekend is er koffie en thee na afloop!

Open Kerk commissie:
Ditsy van Beek en Dini van Bruxvoort
zaterdag 27 oktober 2018 (programma van 15 - 15.45 uur)