Welkom in de Westerkerk

Als Westerkerk willen we, samenlevend vanuit Gods Woord, mensen bekend maken met Jezus, opdat ze voor Hem kiezen!

We zijn een open en actieve gemeente, die past binnen de breedte van de Protestante Kerk, met een evangelische inslag.

toon kalender
<juni 2019>
zomadiwodovrza

Klik op de dienst om deze te beluisteren.
zo 23 jun
zo 30 jun
zo 7 jul

Adresgegevens Westerkerk

Oude Nijkerkerweg 4
3853 JS Ermelo

Plan uw route

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.

Onkruid wieden kerkplein

Wie helpt er mee op dinsdagavond 25 juni met het onkruid wieden bij de Westerkerk?

Kerkplein Westerkerk

Onkruid wieden kerkplein

Wie helpt er mee op woensdagavond 26 juni met het onkruid wieden bij de Westerkerk?

Kerkplein Westerkerk

Inzameling voedselbank

Als gemeenteleden van de Westerkerk kunnen we een bijdrage leveren aan mensen die het financieel moeilijk hebben (zie artikel kerkblad onder diaconie).

Op zondag 30 juni 2019 staan er lege kratten van de voedselbank. Wilt u meehelpen om de kratten te vullen door de volgende producten mee te nemen:
  • houdbare melk
  • koffiepads
  • chocolade pasta
  • spaghetti (500 grams verpakking)
  • gezeefde tomaatjes
  • knäckebröd
De punten van Douwe Egberts kunt u ook inleveren. Dan sparen we samen voor koffie voor de voedselbank.

In de hal van de kerk staan weer kratten waarin u de producten kunt deponeren, maar u kunt uiteraard uw product ook geven aan een van de diakenen die daar aanwezig zijn. Wij hopen dat u mee wilt doen met deze concrete vorm van hulpverlening.

Alvast bedankt namens de diakenen van de Westerkerk.