Welkom in de Westerkerk

Als Westerkerk willen we, samenlevend vanuit Gods Woord, mensen bekend maken met Jezus, opdat ze voor Hem kiezen!

We zijn een open en actieve gemeente, die past binnen de breedte van de Protestante Kerk, met een evangelische inslag.

toon kalender
<mei 2020>
zomadiwodovrza

Klik op de dienst om deze te beluisteren.
zo 24 mei
zo 31 mei
zo 7 jun

Adresgegevens Westerkerk

Oude Nijkerkerweg 4
3853 JS Ermelo

Plan uw route

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.

Open kerk

In de komende periode zal de kerk iedere woensdag open zijn van 15.00-17.00 uur en van 19.00-21.00 uur. Er is gelegenheid om in stilte gewoon even te zitten, te bidden, te luisteren naar meditatieve muziek, een lichtje te ontsteken aan de Paaskaars, een gebed op ‘Muur van gebed’ te bevestigen.
Voor ieder die daar behoefte aan heeft: de deuren staan open!
van 15.00-17.00 uur en van 19.00-21.00 uur

12 uur wandelen voor Compassion

12 uur wandelen voor het noodfonds van Compassion op zaterdag 30 mei.

Zowel Wendy als ik hebben in Uganda de armoede mogen zien tijdens onze Muskathlon in 2013 en 2015. Ook hebben wij toen mogen zien, en dat ervaren wij nog steeds, wat het goede werk van #Compassion betekent voor heel veel kinderen, gezinnen en kerken wereldwijd.
Al een paar keer heb ik de link van Compassion voorbij zien komen mbt de gift die je kunt geven om de gevolgen van Corona voor mensen in armoede te steunen of om een keer een maaltijd te laten staan en daarvoor een bedrag te doneren.
Toen ik zaterdagavond ook nog het NOS-artikel voorbij zag komen over de gevolgen van Corona, wilde ik ook wat gaan doen. Geven is makkelijk, vooral vanachter jouw of mijn scherm. Dat was en is mij te gemakkelijk. Op zaterdag 30 mei ga ik 12 uur wandelen om geld in te zamelen voor het noodfonds van #Compassion Ik wil je uitdagen om ook een donatie te doen aan het noodfonds waarbij jij alleen de gift hoeft te doen, ik zal voor je lopen.
Zou je in een reactie willen laten of je een donatie hebt gedaan? Doneren via mij kan ook via een tikkie of een overboeking. Ik maak dan zaterdagavond 30 mei om 20.00 uur bekend hoeveel geld ik heb opgehaald.

Hongerpandemie dreigt: 'Niet corona zelf, maar gevolgen maken meeste slachtoffers' - NOS artikel

Sjoerd van Werven
Zaterdag 30 mei
Ermelo

Online kerkdienst Westerkerk

Kijk online naar de dienst vanuit de Westerkerk via:
In geval van een haperende stream op kerkomroep adviseren we u om de YouTube-link te gebruiken.

Kijk op de pagina over de online diensten voor meer informatie.

Ook voor deze zondag is er weer materiaal voor de kindernevendienst beschikbaar. Voor een overzicht zie de pagina Bible Basics Online. Klik hier om het materiaal van deze zondag te downloaden.