Welkom in de Westerkerk

Als Westerkerk willen we, samenlevend vanuit Gods Woord, mensen bekend maken met Jezus, opdat ze voor Hem kiezen!

We zijn een open en actieve gemeente, die past binnen de breedte van de Protestante Kerk, met een evangelische inslag.

toon kalender
<oktober 2018>
zomadiwodovrza
zo 14 okt
zo 21 okt
zo 28 okt

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.

Kampvuuravond voor mannen

Vuur en vriendschap
Met als motto "Geef een man een vuurtje en wat te drinken en hij weet wat de bedoeling is" ben je elke derde dinsdagavond van de maand (september t/m juni) welkom voor een avond met een vuurtje, drankje, gezelligheid, vriendschap en inhoud. Een plek om te praten, te luisteren en je verhaal te kunnen doen.

Zie ook de pagina over de kampvuuravonden.
Volenbeekweg 12, Putten

Gebed voor de Bulgarijegroep

Zondag 14 oktober is de Bulgarijegroep uitgezegend.
Wat mooi dat zij onder de zegen van de Vader hun reis kunnen gaan maken en de liefde van Christus uit mogen delen.
Ook tijdens hun reis is gebed hard nodig. Het is best spannend allemaal. In de herfstvakantie zal er op maandag 22 en donderdag 25 oktober gelegenheid zijn om in één van de zaaltjes van de Westerkerk bij elkaar te komen om te bidden.
We beginnen om 19.30 uur.

Voor meer informatie klik hier.

Gebed voor de Bulgarijegroep

Zondag 14 oktober is de Bulgarijegroep uitgezegend.
We beginnen om 19.30 uur.

Klik hier voor meer informatie