Welkom in de Westerkerk

Als Westerkerk willen we, samenlevend vanuit Gods Woord, mensen bekend maken met Jezus, opdat ze voor Hem kiezen!

We zijn een open en actieve gemeente, die past binnen de breedte van de Protestante Kerk, met een evangelische inslag.

toon kalender
<januari 2020>
zomadiwodovrza

Klik op de dienst om deze te beluisteren.
zo 12 jan
zo 19 jan
zo 26 jan

Adresgegevens Westerkerk

Oude Nijkerkerweg 4
3853 JS Ermelo

Plan uw route

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.

Doopzondag

Zondag 19 januari is de eerstvolgende doopzondag. In overleg de doopouders worden er begin januari twee voorbereidende doopavonden gehouden. Wil je je kind laten dopen, neem dan even contact op met ds. André Priem.

Voor opgave kun je terecht bij ds. André Priem
Westerkerk

Clubavond Step Forward (16+)

Vanavond is er Step forward voor de jeugd van 16 jaar en ouder.
We beginnen om 19:30 aan de Hamburgerweg

Klik hier voor meer informatie
Hamburgerweg

Week van Gebed

De komende Week van Gebed van MissieNederland en de Raad van Kerken heeft als thema ‘Buitengewoon’ n.a.v. de buitengewoon gastvrije ontvangst van Paulus en zijn reisgenoten na de schipbreuk voor de kust van Malta.
In Ermelo bidden we van zondag 19 t/m vr. 26 januari a.s., verspreid over zes verschillende locaties.
Eerst is er in het kader van de Week van Gebed voor de Eenheid van de Christenen een interkerkelijke gebedsdienst: Gezamenlijke viering in de Immanuelkerk, 19 januari 17.00 uur.
Voorganger is ds. Sjaak Teuwissen, in samenwerking met vertegenwoordigers uit andere kerkgenootschappen.

Doordeweekse interkerkelijke gebedsbijeenkomsten:
Dagelijks van 19.30 tot 20.30 uur
* Maandag 20 januari R.K. parochie, Goede Herderkerk, Smidsweg 20
* Dinsdag 21 januari Immanuëlkerk, Stationsstraat 137
* Woensdag 22 januari Westerkerk, Oude Nijkerkerkerweg 4
*Donderdag 23 januari De Voorhof, Christelijk Gereformeerde Kerk, Frederik Hendriklaan 11
* Vrijdag 24 januari Nederlands Gereformeerde Kerk, Van Beekweg 15
– opnieuw een soort ‘gebedsconcert’ een mix van liederen, gebedsmomenten, stiltemomenten.
De week eindigt met een oecumenische viering, samen met de R.K. Goede Herderparochie, op zondag 26 januari, 10.00 uur in de Zendingskerk, Harderwijkerweg 10.
19 januari -26 januari 2020
Verschillende kerken