Welkom in de Westerkerk

Als Westerkerk willen we, samenlevend vanuit Gods Woord, mensen bekend maken met Jezus, opdat ze voor Hem kiezen!

We zijn een open en actieve gemeente, die past binnen de breedte van de Protestante Kerk, met een evangelische inslag.

toon kalender
<januari 2019>
zomadiwodovrza

Klik op de dienst om deze te beluisteren.
zo 13 jan
zo 20 jan
zo 27 jan

Kerkdiensten Gereformeerde Kerk Ermelo

Meer informatie over de kerkdiensten van de Gereformeerde Kerk Ermelo kunt u vinden op onderstaande website:

www.gknermelo.nl

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.

Clubavond Next step (klas 3 en 4)

Vanavond is er Next step voor de tieners uit de klassen 3 en 4.
We beginnen om 19:30 in de Westerkerk

Klik hier voor meer informatie.
19:30 -21:30

Week van Gebed, 20 - 27 januari

'Recht voor ogen’ is het thema voor de Week van Gebed voor de eenheid van de christenen. De jaarlijkse gebedsweek vindt in 2019 plaats van 20 t/m 27 januari.
In Ermelo bidden we van zondag 20 t/m vr. 25 januari a.s., verspreid over vijf verschillende locaties.
Eerst is een gebedsdienst: een gezamenlijke viering in de Immanuelkerk, 20 januari 17.00 uur.

Lees hier verder.
20 - 27 januari