Welkom in de Westerkerk

Als Westerkerk willen we, samenlevend vanuit Gods Woord, mensen bekend maken met Jezus, opdat ze voor Hem kiezen!

We zijn een open en actieve gemeente, die past binnen de breedte van de Protestante Kerk, met een evangelische inslag.

toon kalender
<augustus 2020>
zomadiwodovrza

Klik op de dienst om deze te beluisteren.
zo 2 aug
zo 9 aug
zo 16 aug

Adresgegevens Westerkerk

Oude Nijkerkerweg 4
3853 JS Ermelo

Plan uw route

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.

Vakantie Bijbel Week 2020

Om de Vakantie Bijbel Week in 2020 te laten doorgaan nemen we uiteraard ook maatregelen i.v.m. Corona. De belangrijkste is dat we de groepen hebben verdeeld over 4 locaties  en dat je de kinderen vooraf moet aanmelden.

Meld je kind(eren) aan via www.vakantiebijbelweekermelo.nl

Maak eerst een login, voeg dan je kind(eren) toe en eventueel kan je je ook aanmelden als vrijwilliger. Met de login kan je later alles nog wijzigen, dus bewaar het mailtje goed!
24 tot en met 27 augustus
Verschillende kerken

Vakantie Bijbel Week 20

Om de Vakantie Bijbel Week in 2020 te laten doorgaan nemen we uiteraard ook maatregelen i.v.m. Corona. De belangrijkste is dat we de groepen hebben verdeeld over 4 locaties en dat je de kinderen vooraf moet aanmelden.

Meld je kind(eren) aan via www.vakantiebijbelweekermelo.nl

24 tot en met 27 augustus
Verschillende kerken

Kamp 2.0

Hoi Tieners van de Westerkerk.

Afgelopen jaar zijn wij, Nathaniël, Sjoerd, Rieneke, Julliët en Kayla, met een stel tieners op kamp geweest. Dit vonden we zo leuk dat wij een nieuw kamp organiseren. Ben je tussen de 12-17 jaar dan ben je van harte welkom om je aan te sluiten bij Kamp 2.0. Kamp 2.0 zal zich uiteraard houden aan de regels rondom het corona, hierdoor is het nog even een gestoei met de prijs en de slaap accommodatie. Het kan maar zo zijn dat we allemaal in een eigen tentje gaan slapen! Maar hier volgt later nog meer informatie over.

Heb je voor nu al vragen, bel – mail – app naar: Kayla Wustenhoff,

Groetjes het Kamp 2.0 Team.

19 tot en met 20 september
Nog onbekend