Welkom in de Westerkerk

Als Westerkerk willen we, samenlevend vanuit Gods Woord, mensen bekend maken met Jezus, opdat ze voor Hem kiezen!

We zijn een open en actieve gemeente, die past binnen de breedte van de Protestante Kerk, met een evangelische inslag.

toon kalender
<februari 2019>
zomadiwodovrza

Klik op de dienst om deze te beluisteren.
zo 17 feb
zo 24 feb
zo 3 mrt

Kerkdiensten Gereformeerde Kerk Ermelo

Meer informatie over de kerkdiensten van de Gereformeerde Kerk Ermelo kunt u vinden op onderstaande website:

www.gknermelo.nl

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.

Clubavond Steps (klas 1 en 2)

Vanavond is er Steps voor de tieners uit de klassen 1 en 2
We gaan dit keer met elkaar bowlen in Harderwijk

Klik hier voor meer informatie.

19:30 -20:30
Bowlingbaan

400 jaar Dordt - Dordtse Leerregels: leerstuk of leer?

programma 'Samen verder' van Vorming & Toerusting/Leerhuis
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Kerkelijk Centrum, Ermelo
Inleider: Jozias de Koeijer

Dordtse Leerregels: leerstuk of stuk leer?
400 jaar geleden opgesteld tijdens de Nationale Synode te Dordt.
Door de één vergood, door de ander verguisd.

Ds. Jozias de Koeijer probeert met ons de ligging van “Dordt” te ontdekken.

Meer informatie vindt u in het programmaboekje 'Samen verder'.

Om u aan te melden, kunt u op inschrijven klikken.
Meer informatie over de commissie Vorming & Toerusting vindt u op onze website door te klikken op het onderstaande logo.

maandag 25 februari 2019 (aanvang 20 uur)
Kerkelijk Centrum, Ermelo

MRT

Ontmoetingsavonden sectie 6 (buitengebied Ermelo-West)

Binnenkort worden er voor de gemeenteleden in Telgt, Horst, Harderwijk en omstreken ontmoetingsavonden georganiseerd. Als het goed is hebt u een persoonlijke uitnodiging ontvangen samen met de kerkbalans-envelop.
Soms kerk je al jaren samen onder hetzelfde dak, zonder elkaar echt te hebben leren kennen. Dit is een mooie gelegenheid om nader met elkaar kennis te maken of elkaar beter te leren kennen. Je kunt kiezen uit de volgende data:

Dinsdagavond 19 februari Ruigehoekweg 8
Maandagavond 4 maart Riebroekersteeg 31
Woensdagavond 20 maart Oude Telgterweg 260

Vanaf 19.30 staat de koffie klaar, zodat we om 19.45 uur kunnen beginnen.
Het thema ‘Verbonden met God en met elkaar’ staat centraal en aan de hand van een bijbelgedeelte en een werkvorm gaan we met elkaar in gesprek. Dit alles natuurlijk in een ontspannen sfeer ;-)
Rond 21.45 uur willen we de avond afsluiten.
Opgave graag vóór 9 februari bij ds. André Priem
Riebroekersteeg 31