Welkom in de Westerkerk

Als Westerkerk willen we, samenlevend vanuit Gods Woord, mensen bekend maken met Jezus, opdat ze voor Hem kiezen!

We zijn een open en actieve gemeente, die past binnen de breedte van de Protestante Kerk, met een evangelische inslag.

toon kalender
<november 2020>
zomadiwodovrza

Klik op de dienst om deze te beluisteren.
zo 22 nov
vr 27 nov
zo 29 nov

Adresgegevens Westerkerk

Oude Nijkerkerweg 4
3853 JS Ermelo

Plan uw route

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.

Vroomheid op de Oudezijds

In verband met de corona-maatregelen gaat deze lezing niet door.

Sint Nicolaaswandeling in Amsterdam Sint Nicolaas is de patroonheilige van o.a. de zeevaarders: vandaar dat er in vele havensteden een Sint Nicolaaskerk te vinden is.

In Amsterdam zijn er uit verschillende tijdsperioden zelfs drie Sint Nicolaaskerken.

Tijdens deze wandeling laat Piet Jan Tuinema u kennismaken met vele verwijzingen naar de goedheiligman die we in Amsterdam kunnen vinden.
Met als hoogtepunt de bezoeken aan drie Sint Nicolaaskerken.

Meer informatie en aanmelding: Nicolaas
zaterdag 28 november 2020
CS Amsterdam

Clubavond Steps (klas 1 en 2)

Steps! Club voor tieners, door de Westerkerk.
Voor jeugd uit de 1e en 2e klas van het voortgezet onderwijs.
2x in de maand op zondagavond
18:45 begint het en het en het duurt tot 20:45.

Voor meer informatie klik hier
Oude Nijkerkerweg 23

Kliederkerk

Kliederkerk in de Westerkerk,

’s Middags begint om 15.30 uur weer een Kliederkerk. Geheel corona-proof, een tocht met de auto/fiets langs 5 locaties. We starten op het parkeerterrein bij het Kerkelijk Centrum en vandaar rijden we verder... Hoe en wat? Dat blijft nog een verrassing. Maar het verhaal van de Ark van Noach staat centraal.

Kliederkerk is een laagdrempelige en plezierige vorm van vieren waar kinderen, tieners, jongeren én volwassenen gezamenlijk aan mee kunnen doen; en en binnen hun eigen gezin bezig kunnen zijn.. Het duurt van 16 uur (inloop 15.30 uur) tot ca 18 uur en bestaat uit drie kenmerkende onderdelen: ‘samen ontdekken’ (workshopachtige activiteiten), ‘samen vieren’ (korte viering) en ‘samen eten’ (maaltijd). Dit keer is de Westerkerk de  gastheer,
We werken het thema op een verrassende en creatieve wijze uit; er zijn weer allerlei doe- activiteiten voor jong en oud. We hopen dat jong en oud ook dit keer weer een ontspannen en betekenisvolle middag komt beleven
Aanmelden is vanwege de COVID-19 noodzakelijk, deelname is gratis.
Er kunnen vanwege de maatregelen 80 personen (volwassenen en kinderen) deelnemen.
Aanmelden is mogelijk via kliederkerkermelo@gmail.com tot en met donderdag 26 november.

Namens het Kliederkerk team,
Marieke Vissers

Volg ons op facebook: ‘kliederkerkErmelo’

Voor meer informatie klik hier.