Welkom in de Westerkerk

Als Westerkerk willen we, samenlevend vanuit Gods Woord, mensen bekend maken met Jezus, opdat ze voor Hem kiezen!

We zijn een open en actieve gemeente, die past binnen de breedte van de Protestante Kerk, met een evangelische inslag.

toon kalender
<februari 2023>
zomadiwodovrza

Klik op de dienst om deze te beluisteren.
zo 29 jan
zo 5 feb
di 7 feb

Adresgegevens Westerkerk

Oude Nijkerkerweg 4
3853 JS Ermelo

Plan uw route

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.

Seminar Kerk en Israël

ThemaPaulus en de beloften voor Israël, een Bijbelstudie over Romeinen 9, 10 en 11
Datum7, 14 en 21 februari 2023
PlaatsWesterkerk
Tijd20.00 – 21.45 uur; inloop vanaf 19.30 uur
Collectebestrijding onkosten

In Rom. 9 t/m 11 spreekt Paulus over de beloften voor Israël. Allerlei thema’s passeren de revue zoals: Geldt Gods liefde nog wel voor het Joodse volk? Is de afwijzing van Jezus alleen te verklaren vanuit onwil, of heeft dit ook te maken met de raad Gods? Wat betekent het, dat er een gedeeltelijke verharding over Israël is gekomen en dat, als de tijd van de heidenen vervuld is, het evangelie weer terug zal keren naar Jeruzalem? Welke beloften staan er nog uit voor het Joodse volk?

Paulus is begaan is met het Joodse volk. Wat betekent dit voor onze houding naar Israël?

In drie bijeenkomsten bespreken we de rijke inhoud van deze hoofdstukken, waarbij er gelegenheid is uw vragen met anderen te delen.

De lezingen zijn ook via de livestream mee te maken; voor elke avond is er een andere link.

De URL's voor de bijeenkomsten zijn:
7-2-2022: https://youtu.be/xKAh_MARrOk
14-2-2022: https://youtu.be/91c_FLpRWzQ
21-2-2022: https://youtu.be/kO7yRXnqL9c

U vindt de URLs ook op https://kerkdiensten.westerkerk-ermelo.nl

Voor info:
Nel Kommers, secr. Commissie Kerk en Israël Ermelo
Tel: 0341-556180 | 06-22488158
Email: pa.kommers@planet.nl
20.00 uur - 21.45 uur; inloop vanaf 19.30 uur

Leerhuis Ermelo: Nader not jou - zangavond

Het is altijd heerlijk om te zingen onder leiding van Marten Kamminga – organist/pianist, koordirigent, docent, componist...

Voor vanavond maakt hij een selectie ‘uit eigen werk’ en vertelt over het hoe en waarom van zijn liederen.
En we zingen uiteraard... met vreugde!

Immanuelkerk

Filmavond Kindernevendienst

Op vrijdag 10 februari organiseren wij opnieuw een filmavond voor alle kinderen van de kindernevendienst (groep 1 t/m 6)!

Om 18.30 uur gaan de deuren van de Westerkerk open en om 18.45 uur zetten wij de film aan! De verwachting is dat je rond 20.15 uur weer opgehaald kan worden.

Wij zorgen voor wat lekkers en wat te drinken!

Tot dan!

18:30 uur tot 20:15 uur