Welkom in de Westerkerk

Als Westerkerk willen we, samenlevend vanuit Gods Woord, mensen bekend maken met Jezus, opdat ze voor Hem kiezen!

We zijn een open en actieve gemeente, die past binnen de breedte van de Protestante Kerk, met een evangelische inslag.

toon kalender
<januari 2022>
zomadiwodovrza

Klik op de dienst om deze te beluisteren.
zo 16 jan
zo 23 jan
zo 30 jan

Adresgegevens Westerkerk

Oude Nijkerkerweg 4
3853 JS Ermelo

Plan uw route

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.

Thema-avond: Relatie

De ouderlingen pastoraat leeftijdsgroep 19-45 jaar organiseren het komende seizoen vijf thema-avonden.
Deze avonden zijn er om elkaar te ontmoeten, elkaar te inspireren en elkaar te leren kennen. Maar natuurlijk ook om zelf geïnspireerd te worden door het thema. We hebben de vijf avonden in drie soorten verdeeld; relaties, opvoeding en geloofsverdieping. Wij hopen op deze manier voor een ieder iets te bieden.

Locatie: Westerkerk
Datum: maandag 7 februari
Tijdstip: 19:30 uur

Wees welkom!! Opgeven is niet nodig.
Groet, Mark de Groot en Nicole van Schaijk.