Welkom in de Westerkerk

Als Westerkerk willen we, samenlevend vanuit Gods Woord, mensen bekend maken met Jezus, opdat ze voor Hem kiezen!

We zijn een open en actieve gemeente, die past binnen de breedte van de Protestante Kerk, met een evangelische inslag.

toon kalender
<oktober 2021>
zomadiwodovrza

Klik op de dienst om deze te beluisteren.
zo 10 okt
zo 17 okt
zo 24 okt

Adresgegevens Westerkerk

Oude Nijkerkerweg 4
3853 JS Ermelo

Plan uw route

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.

Cursus Luisterend bidden 2

Klik hier om de folder te downloaden.

Kerkelijk Centrum

Thema-avond: Opvoeding

De ouderlingen pastoraat leeftijdsgroep 19-45 jaar organiseren het komende seizoen vijf thema-avonden.
Deze avonden zijn er om elkaar te ontmoeten, elkaar te inspireren en elkaar te leren kennen. Maar natuurlijk ook om zelf geïnspireerd te worden door het thema. We hebben de vijf avonden in drie soorten verdeeld; relaties, opvoeding en geloofsverdieping. Wij hopen op deze manier voor een ieder iets te bieden.

Wij willen maandag 25 oktober starten met een opvoedingsavond, waarin wij met elkaar na willen denken over hoe we het geloof kunnen meegeven aan onze kinderen.
Veel van ons hebben een kind laten dopen en beloofd het geloof mee te geven. Maar hoe doe je dat concreet? Wat zijn leuke vormen? Waar loop je tegenaan? Dit zijn vragen waar we met elkaar over willen nadenken, zodat we van elkaar kunnen leren.

Locatie: Westerkerk
Datum: Maandag 25 oktober
Tijdstip: 19:30 uur

Wees welkom!! Opgeven is niet nodig.

Groet, Mark de Groot en Nicole van Schaijk.

Dinsdagmiddagkring

Op de eerste dinsdag van de maand november, 2 november, hopen we voor de 2e keer samen te komen. Van 14.30 – 16.00 uur nemen de tijd om elkaar te ontmoeten en samen aan de slag te gaan met een Bijbelboek. Meestal doen we dat aan de hand van een bijbelstudieboekje. Er is altijd ruimte voor nieuwe deelnemers. Dus wil je meedoen? Geef dat dan even door aan ds. André Priem.

Voor meer informatie klik hier.