Welkom in de Westerkerk

Als Westerkerk willen we, samenlevend vanuit Gods Woord, mensen bekend maken met Jezus, opdat ze voor Hem kiezen!

We zijn een open en actieve gemeente, die past binnen de breedte van de Protestante Kerk, met een evangelische inslag.

toon kalender
<april 2019>
zomadiwodovrza

Klik op de dienst om deze te beluisteren.
vr 19 apr
za 20 apr
zo 21 apr

Adresgegevens Westerkerk

Oude Nijkerkerweg 4
3853 JS Ermelo

Plan uw route

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.

Diensten rondom Pasen

Na weken van voorbereiding in de veertigdagentijd zijn er verschillende vieringen in de Stille Week en Pasen.

Klik hier om naar de informatie over deze diensten te gaan.

Verschillende diensten
Oude kerk en Westerkerk

MEI

Emmaüswandeling

Tijdens de wandeling (+/- 5 km) loop je in het spoor van de Emmaüsgangers waarbij de stilte, de teleurstelling en de blijdschap van de Emmaüsgangers naar voren komen.
Je loopt als 2-tal de route en krijgt gespreksvragen mee over de onderwerpen teleurstelling en blijdschap. Het is niet nodig om als 2-tal te komen, op de avond zelf kunnen 2-tallen gemaakt.
Er is ook een route voor mensen die liever op de fiets gaan, deze route is +/- 20 km. Mocht je slecht ter been zijn en wandeling graag per auto willen doen dan verneem ik het graag, dan ga ik proberen dit te regelen.
Opgeven is niet nodig (wel handig) en aanvullende info kun je opvragen bij Sjoerd van Werven
Start: 19.30 uur vanaf de Westerkerk.

MEI

Clubavond Next step (klas 3 en 4)

Vanavond is er Next step voor de tieners uit de klassen 3 en 4.
We beginnen om 19:30 in de Westerkerk

Klik hier voor meer informatie
19:30 -21:30