Welkom in de Westerkerk

Als Westerkerk willen we, samenlevend vanuit Gods Woord, mensen bekend maken met Jezus, opdat ze voor Hem kiezen!

We zijn een open en actieve gemeente, die past binnen de breedte van de Protestante Kerk, met een evangelische inslag.

toon kalender
<augustus 2022>
zomadiwodovrza

Klik op de dienst om deze te beluisteren.
zo 7 aug
zo 14 aug
zo 21 aug

Adresgegevens Westerkerk

Oude Nijkerkerweg 4
3853 JS Ermelo

Plan uw route

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.

Vakantiebijbelweek

De vakantiebijbelweek is een week waarin we kinderen willen leren over het geloof in Jezus Christus. Alle basisschool kinderen zijn welkom, ongeacht achtergrond, geloof of naar welke school je kind gaat. In de verhalen en werkjes vertellen we over de bijbel en het evangelie, daarin laten we zien hoe de liefde van Jezus werkt voor kinderen en wat het betekent om te geloven.

Het thema dit jaar is ''Alles andersom''. De kinderen leren Jezus kennen en ontdekken waar Hij vandaan komt, wie Hij is en wat Hij doet. Kinderen ontdekken dat Jezus totaal anders is, dat in Zijn leven ‘Alles andersom’ gaat, maar dat dit bij het reddingsplan van God met mensen hoort.

Kind(eren) kunnen aangemeld worden via de site: vakantiebijbelweekermelo.nl

Tevens is daar ook meer info te vinden en kunnen ouders/verzorgers/opa''s en oma's zich aanmelden om een ochtend te helpen.

15-18 augustus
Drie locaties; zie website