Welkom in de Westerkerk

Als Westerkerk willen we, samenlevend vanuit Gods Woord, mensen bekend maken met Jezus, opdat ze voor Hem kiezen!

We zijn een open en actieve gemeente, die past binnen de breedte van de Protestante Kerk, met een evangelische inslag.

toon kalender
<februari 2020>
zomadiwodovrza

Klik op de dienst om deze te beluisteren.
zo 23 feb
zo 1 mrt
zo 8 mrt

Adresgegevens Westerkerk

Oude Nijkerkerweg 4
3853 JS Ermelo

Plan uw route

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.

MRT

We moeten gered willen worden...

Borgman neemt zijn uitgangspunt in het verzet tegen het cultuurchristendom: kerkelijkheid en persoonlijk geloof hebben wij nodig.

Overal vergrijzen de kerken en het lukt het christendom niet het geloof aan een volgende generatie door te geven. Kerken doen hun best om te redden wat er te redden valt. Maar zij zouden moeten begrijpen dat zij gered moet worden.

Het christendom leeft niet bij een traditie die door de gelovigen wordt vastgehouden, maar door een God die de gelovigen vasthoudt, juist op het moment dat zij zich van alles en iedereen verlaten voelen. God is een vluchteling die niet moet worden gered, maar die komt om ons te redden.

We hopen dat u nieuwsgierig bent geworden naar dit programma.
Meer informatie kunt u vinden door te klikken op
[We moeten gered willen worden].
Aanmelden kan dan via de website.
maandag 2 maart 2020
Locatie: Oude Kerk (De Hoeve)

Ontmoetingsavonden sectie 1

In de komende maanden willen we weer een aantal ontmoetingsavonden houden. We beginnen in sectie 1 (de Maat – Ermelo-West boven de Telgterweg). U zult nog wel een persoonlijke uitnodiging ontvangen, maar hierbij alvast de data om te kunnen noteren. U kunt kiezen uit de volgende data:
Woensdag 4 maart
Donderdag 5 maart
Dinsdag 10 maart
Tijdens deze avonden willen we stil staan het werk van de Heilige Geest in de gemeente van Christus.
We hopen elkaar te ontmoeten!
Volgt nog
Prof Lindeboomlaan

Ontmoetingsavonden sectie1

Ontmoetingsavonden sectie 1
Woensdag 4 maart
Donderdag 5 maart
Dinsdag 10 maart
We hopen elkaar te ontmoeten!
Tijd volgt later
Groene Haeg