Home > Westerkerk > Online kerkdiensten

Online kerkdiensten

Sinds 15 maart 2020 hebben we te maken met andere vormen van het vieren van de dienst. Een aantal maanden konden we een klein aantal bezoekers ontvangen. Op dit moment zijn er uitsluitend online vieringen vanwege de lockdown.

We houden wekelijks om 10:00 uur een viering vanuit de Westerkerk, met daarin ruimte voor gezamenlijke gebeden en een korte overdenking. Tussendoor enkele liederen. Misschien wel live door het muziekteam gespeeld of anders via een bestaand liedfragment. We ontsteken licht aan de Paaskaars als teken van onze verbondenheid in Christus. Zo zijn we weliswaar niet lijfelijk bij elkaar, maar geestelijk wel met elkaar verbonden! En zo hopen we toch daadwerkelijk samen iets te kunnen beleven en te vieren!

Tijdens de viering zal er de mogelijkheid zijn om via sms of Whats-app voorbedepunten aan te dragen, zodat we enkele punten daarvan ook daadwerkelijk samen in gebed bij onze Heer kunnen brengen.

Om een dienst te bezoeken is inschrijven verplicht. Inschrijving is momenteel niet mogelijk vanwege de huidige maatregelen.

U kunt kiezen tussen een stream via de kerkomroep of via ons eigen YouTube-kanaal.

Voor de collecte zie de algemene collectepagina.

Overzicht online diensten
31 januarids. André PriemkerkomroepYouTubeknd - zoom
7 februarids. J. BogerdkerkomroepYouTube
14 februariMeer info
YouTube10:15 uur
21 februarids. C. van Dorp (Laren)kerkomroepYouTubeknd - zoom
28 februarids. André PriemkerkomroepYouTube
7 maartds. André PriemkerkomroepYouTube
14 maartds. A.S. de WinterkerkomroepYouTube

Kindernevendienst via Zoom
Af en toe is er kindernevendienst via Zoom. Wanneer staat in het overzicht hierboven en in de activiteitenkalender vermeld.
In deze zoom meeting kunnen we elkaar zien, met elkaar kletsen, bidden, en van een verhaal en liedjes genieten. Het is na de kerkdienst van 11.15 uur tot 11.45 uur, zodat jonge kinderen door ouders geholpen kunnen worden om deel te nemen. We vinden het heel leuk om jullie dan weer te zien, dus zet je camera aan maar je microfoon nog even uit.

Materiaal kindernevendienst
Het materiaal voor de kindernevendienst is online beschikbaar. Voor een overzicht zie de pagina Bible Basics Online.

Eerdere online diensten
Alle online diensten zijn beschikbaar op het YouTube-kanaal 'Westerkerk Ermelo' of via de kalender op onze homepage.