Home > Westerkerk > Online kerkdiensten

Online kerkdiensten

Sinds 15 maart hebben we te maken met andere vormen van het vieren van de dienst. In eerste instantie uitsluitend online, maar gelukkig kunnen er sinds 1 juli weer zo'n 100 mensen in de kerk samenkomen. Helaas is gemeentezang nog niet mogelijk. Veel gemeenteleden vieren de dienst vanuit huis mee.

We houden wekelijks om 09.30 uur een viering vanuit de Westerkerk, met daarin ruimte voor gezamenlijke gebeden en een korte overdenking. Tussendoor enkele liederen. Misschien wel live door het muziekteam gespeeld of anders via een bestaand liedfragment. We ontsteken licht aan de Paaskaars als teken van onze verbondenheid in Christus. Zo zijn we weliswaar niet lijfelijk bij elkaar, maar geestelijk wel met elkaar verbonden! En zo hopen we toch daadwerkelijk samen iets te kunnen beleven en te vieren!

Tijdens de viering zal er de mogelijkheid zijn om via sms of Whats-app voorbede-punten aan te dragen, zodat we enkele punten daarvan ook daadwerkelijk samen in gebed bij onze Heer kunnen brengen.

Om een dienst te bezoeken kunt u zich inschrijven.

U kunt kiezen tussen een stream via de kerkomroep of via ons eigen YouTube-kanaal. Mocht de stream via de kerkomroep haperen, dan adviseren we u om de dienst via YouTube te volgen.

Voor de collecte zie de algemene collectepagina.

Online diensten in september
zondag 6 septemberprop. G. Lubbersen, ZwollekerkomroepYouTube
zondag 13 september
ds. André Priem
kerkomroep YouTube
zondag 13 september
16 uur
ds. André Priemkerkomroep (*)

zondag 20 septemberds. André Priemgeen uitzending
dinsdag 22 septemberGemeenteavondkerkomroepYouTube
zondag 27 septemberds. André PriemkerkomroepYouTube
(*) Van deze dienst is alleen audio beschikbaar. Er is geen videoregistratie.

Materiaal kindernevendienst
Het materiaal voor de kindernevendienst is online beschikbaar. Voor een overzicht zie de pagina Bible Basics Online.

Eerdere online diensten
Alle online diensten zijn beschikbaar op het YouTube-kanaal 'Westerkerk Ermelo' of via de kalender op onze homepage.