Home > Westerkerk > Online kerkdiensten

Online kerkdiensten

Sinds 15 maart hebben we te maken met andere vormen van het vieren van de dienst. In eerste instantie uitsluitend online, maar gelukkig kunnen er sinds 1 juli weer zo'n 100 mensen in de kerk samenkomen. Helaas is gemeentezang nog niet mogelijk. Veel gemeenteleden vieren de dienst vanuit huis mee.

We houden wekelijks om 10:00 uur een viering vanuit de Westerkerk, met daarin ruimte voor gezamenlijke gebeden en een korte overdenking. Tussendoor enkele liederen. Misschien wel live door het muziekteam gespeeld of anders via een bestaand liedfragment. We ontsteken licht aan de Paaskaars als teken van onze verbondenheid in Christus. Zo zijn we weliswaar niet lijfelijk bij elkaar, maar geestelijk wel met elkaar verbonden! En zo hopen we toch daadwerkelijk samen iets te kunnen beleven en te vieren!

Tijdens de viering zal er de mogelijkheid zijn om via sms of Whats-app voorbede-punten aan te dragen, zodat we enkele punten daarvan ook daadwerkelijk samen in gebed bij onze Heer kunnen brengen.

Om een dienst te bezoeken kunt u zich inschrijven.

U kunt kiezen tussen een stream via de kerkomroep of via ons eigen YouTube-kanaal. Mocht de stream via de kerkomroep haperen, dan adviseren we u om de dienst via YouTube te volgen.

Voor de collecte zie de algemene collectepagina.

Online diensten in november
vrijdag 27 novemberds. André Priem
kerkomroepYouTube
zondag 29 novemberds. André Priem
kerkomroepYouTube

Online diensten in december
zondag 6 decemberds. C. van DamkerkomroepYouTube
zondag 13 decemberds. André Priem
zondag 20 decemberds. André Priemkerkomroep
donderdag 24 decemberds. André Priem
vrijdagdag 25 decemberds. André Priem
zondag 27 december ds. D. Meijvogelkerkomroep
donderdag 31 decemberds. André Priem

Materiaal kindernevendienst
Het materiaal voor de kindernevendienst is online beschikbaar. Voor een overzicht zie de pagina Bible Basics Online.

Eerdere online diensten
Alle online diensten zijn beschikbaar op het YouTube-kanaal 'Westerkerk Ermelo' of via de kalender op onze homepage.