Home > Zendingskerk > Activiteiten

vrijdag 15 februari 2019 (aanvang 20 uur)
De Zendingskerk te Ermelo

Musical 'Bouwen'

De musical gaat over een kerk die wordt verbouwd. De gemeenteleden mogen een bouwplan indienen. Wie heeft het beste bouwplan? Er ontstaan vier groepen: dromers, denkers, doeners, beslissers. Die groepen maken alle vier hun eigen plan. Ze vinden allemaal hun plan het beste.

Boven het toneel zit de jeugd - onzichtbaar voor de spelers - het allemaal gade te slaan. Dan is er nog Evert, die zijn geloof kwijt is en al lang niet meer in een kerk is geweest. De jeugd probeert Evert te helpen.
Als Evert probeert of de groepen samen zouden kunnen werken, ontmoet hij veel weerstand. Gelukkig verschijnen er dan zomaar kinderen die de bouwers op het juiste spoor zetten.

De liederen zijn bestaande liederen, van populair tot opwekking , heel gevarieerd.
Er is weer een enthousiaste spelgroep, waarin jong en oud vertegenwoordigd is!

Het aanvangstijdstip is 20 uur. Iedereen is van harte welkom!

Voor meer informatie,
Gertia Coenraats ( regisseur)

vrijdag 15 februari 2019 (aanvang 20 uur)
De Zendingskerk te Ermelo

Marriage Course

De Marriage Course zijn 7 mooie avonden over het huwelijk en 7 avonden om er samen als echtpaar even uit zijn.

In alle rust met z’n tweeën over je relatie en gevoelens praten, zaken waar je in de drukte van het dagelijks leven misschien niet aan toe komt.

Wij starten weer op vrijdag 29 september 2019 in het Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 14 te Ermelo
Deze eerste avond start om 19.00 uur met een maaltijd.

Indien u graag nog verdere informatie of heeft u vragen? Of wilt u zich aanmelden?

of het contactformulier

vrijdag 27 september 2019 (aanvang 19 uur)

Marriage Course

De tweede avond is op vrijdag 4 oktober in het Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 14 te Ermelo
Deze avond start om 19.45 met een verzorgde koffie/theetafel.

of het contactformulier.
vrijdag 4 oktober 2019 (aanvang 19.45 uur)

Marriage Course

De derde avond is op vrijdag 11 oktober in het Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 14 te Ermelo
Deze avond start om 19.45 met een verzorgde koffie/theetafel.

of het contactformulier.
vrijdag 11 oktober 2019 (aanvang 19.45 uur)