Home > Westerkerk > Activiteiten

Verschillende kerken /online

Week van Gebed

Week van Gebed 2022: LICHT IN HET DUISTER

De komende Week van Gebed staat in het teken van de ster van Bethlehem die de weg naar Jezus wijst. We bidden samen op de avonden ma. 17 t/m vr. 21 januari, steeds van 19.30 tot 20.30 uur. Omdat we nog steeds in een tijd van corona leven (dat we met een kleine letter schrijven, het Christuskind is Koning en draagt de corona = kroon) en in een nieuwe lockdown zitten, verwachten we ook dit jaar online te moeten bidden. En dat werkt best goed, zo ontdekten we vorig jaar!

Wil je online meebidden - we werken met Zoom - , log dan in via deze link.
Een inlogcode is niet nodig.

Maar in het gunstigste scenario, dus mochten er weer versoepelingen komen, dan zijn er vijf gebedsbijeenkomsten live, ook steeds van 19.30 tot 20.30 uur.

In dat geval vervalt online, en bidden we op de volgende locaties:
- Maandag 17 januari, R.K.-parochiekerk, Goede Herderkerk, Smidsweg 20 (met medewerking van oud-Tweede Kamerlid en plaatsgenoot Eppo Bruins)
- Dinsdag 18 januari, Immanuëlkerk, Stationsstraat 137 (hier is QR-code verplicht, wegens zaalhuur aldaar)
- Woensdag 19 januari, Nederlands Gereformeerde Kerk, Van Beekweg 15
- Donderdag 20 januari, Westerkerk, Oude Nijkerkerkerweg 4
- Vrijdag 21 januari, De Voorhof, Christelijke Gereformeerde Kerk, Frederik Hendriklaan 11.

Het gebedsboekje voor de Week van Gebed kun je ook thuis ontvangen. Mail daarvoor uiterlijk wo. 12 januari naar Jan Minderhoud.

De voorbereidingsgroep

Willie Huurnink, Jan Minderhoud, Ge Spelmink, Evelien van Zanten

17 januari -21 januari 2021
Verschillende kerken /online

Thema-avond: Relatie

De ouderlingen pastoraat leeftijdsgroep 19-45 jaar organiseren het komende seizoen vijf thema-avonden.
Deze avonden zijn er om elkaar te ontmoeten, elkaar te inspireren en elkaar te leren kennen. Maar natuurlijk ook om zelf geïnspireerd te worden door het thema. We hebben de vijf avonden in drie soorten verdeeld; relaties, opvoeding en geloofsverdieping. Wij hopen op deze manier voor een ieder iets te bieden.

Locatie: Westerkerk
Datum: maandag 7 februari
Tijdstip: 19:30 uur

Wees welkom!! Opgeven is niet nodig.
Groet, Mark de Groot en Nicole van Schaijk.
Westerkerk