Home > Westerkerk > Activiteiten

19 januari -26 januari 2020

Week van Gebed

De komende Week van Gebed van MissieNederland en de Raad van Kerken heeft als thema ‘Buitengewoon’ n.a.v. de buitengewoon gastvrije ontvangst van Paulus en zijn reisgenoten na de schipbreuk voor de kust van Malta.
In Ermelo bidden we van zondag 19 t/m vr. 26 januari a.s., verspreid over zes verschillende locaties.
Eerst is er in het kader van de Week van Gebed voor de Eenheid van de Christenen een interkerkelijke gebedsdienst: Gezamenlijke viering in de Immanuelkerk, 19 januari 17.00 uur.
Voorganger is ds. Sjaak Teuwissen, in samenwerking met vertegenwoordigers uit andere kerkgenootschappen.

Doordeweekse interkerkelijke gebedsbijeenkomsten:
Dagelijks van 19.30 tot 20.30 uur
* Maandag 20 januari R.K. parochie, Goede Herderkerk, Smidsweg 20
* Dinsdag 21 januari Immanuëlkerk, Stationsstraat 137
* Woensdag 22 januari Westerkerk, Oude Nijkerkerkerweg 4
*Donderdag 23 januari De Voorhof, Christelijk Gereformeerde Kerk, Frederik Hendriklaan 11
* Vrijdag 24 januari Nederlands Gereformeerde Kerk, Van Beekweg 15
– opnieuw een soort ‘gebedsconcert’ een mix van liederen, gebedsmomenten, stiltemomenten.
De week eindigt met een oecumenische viering, samen met de R.K. Goede Herderparochie, op zondag 26 januari, 10.00 uur in de Zendingskerk, Harderwijkerweg 10.

19 januari -26 januari 2020

Open kerk

In de komende periode zal de kerk iedere woensdag open zijn van 15.00 tot 17.00 uur.

Er is gelegenheid om in stilte gewoon even te zitten, te bidden, te luisteren naar meditatieve muziek, een lichtje te ontsteken aan de Paaskaars, een gebed op ‘Muur van gebed’ te bevestigen.

Voor ieder die daar behoefte aan heeft: de deuren staan open!
van 15.00-17.00 uur
Westerkerk

Aanmelden Vakantie Bijbel Week

Om de Vakantie Bijbel Week in 2020 te laten doorgaan nemen we uiteraard ook maatregelen i.v.m. Corona. De belangrijkste is dat we de groepen hebben verdeeld over 4 locaties en dat je de kinderen vooraf moet aanmelden.

Meld je kind(eren) aan via www.vakantiebijbelweekermelo.nl

Maak eerst een login, voeg dan je kind(eren) toe en eventueel kan je je ook aanmelden als vrijwilliger. Met de login kan je later alles nog wijzigen, dus bewaar het mailtje goed!
Zo snel mogelijk
Via de website

Vakantie Bijbel Week 2020

Om de Vakantie Bijbel Week in 2020 te laten doorgaan nemen we uiteraard ook maatregelen i.v.m. Corona. De belangrijkste is dat we de groepen hebben verdeeld over 4 locaties  en dat je de kinderen vooraf moet aanmelden.

Meld je kind(eren) aan via www.vakantiebijbelweekermelo.nl

24 tot en met 27 augustus