Home > Westerkerk > Activiteiten

Westerkerk

Startavond huiskringen

Startavond huiskringen: 23 september
Op maandag 23 september willen we met alle huiskringen en met iedereen die daar belangstelling voor heeft een gezamenlijke start maken. Het komend seizoen willen aan de slag gaan met het boekje dat vanuit het EW daarvoor is uitgegeven: ‘Dit is mijn lichaam – de kracht van samen geloven in een verbrokkelende samenleving’. Verschillende thema’s en onderdelen uit het boekje zullen in het nieuwe seizoen ook tijdens kerkdiensten aan de orde komen – daarmee willen we met elkaar werken aan een bredere opbouw van het Lichaam van Christus. De startavond staat in het teken om daarmee aan de slag te gaan!
Er zijn verschillende huiskringen waar voldoende ruimte is voor nieuwe mensen – en bij genoeg belangstelling kunnen er ook weer nieuwe huiskringen starten!
In de huiskringen draait het om groeien in geloof door samen het geloofsgesprek te voeren, om groeien in de ontmoeting met God en met elkaar. Heb je interesse om mee te gaan draaien, neem dan contact op met Joke Nijeboer of André Priem..

Westerkerk

Vakantie Bijbel Week

De Vakantie Bijbel Week is een week waarin kinderen bezig zijn met het evangelie door liedjes zingen, knutselen, luisteren naar verhalen uit de Bijbel en meer. Het thema dit jaar is: 'kleur je dag'.

De Vakantie Bijbel Week is er voor alle kinderen van 4 tot en met 11 jaar (groep 1 t/m groep 8).
Het programma wordt op twee locaties uitgevoerd:
- voor de kinderen in groep 1 t/m 6 is de locatie het Kerkelijk Centrum
- groepen 7-8 zijn welkom in de Rehobothkerk, met een eigen
   programma.
Kinderen die nog nooit iets gehoord hebben van het evangelie, maar ook kinderen die wel (eens of regelmatig) naar de kerk gaan, zijn van harte welkom.

Voor meer informatie kun je klikken op [website].

De tijden van de Vakantie Bijbel Week zijn:
- maandagmiddag 26 augustus van 13.30 – 15.30 uur
- dinsdagochtend 27 augustus van 9.30 – 11.30 uur
- woensdagochtend 28 augustus van 9.30 – 11.30 uur
- donderdagochtend 29 augustus van 9.30 – 11.30 uur

Zondagmorgen 1 september is om 9:30 uur de afsluiting van de Vakantie Bijbel Week 2019 tijdens dienst in het Kerkelijk Centrum

Locaties:
- Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 14 (groep 1-6)
- Rehobothkerk, Dirk Staalweg 43 (groep 7-8)

maandag 26 t/m donderdag 29 augustus
Kerkelijk Centrum/Rehobothkerk

Afsluitende dienst Vakantie Bijbel Week 2019

In de week van 26 tot en met 29 augustus is de Vakantie Bijbel Week gehouden. Op zondagmorgen 1 september is om 9:30 uur de afsluiting tijdens dienst in het Kerkelijk Centrum.
1 september 2019
Kerkelijk Centrum

Kampvuuravond voor mannen

Vuur en vriendschap
Met als motto "Geef een man een vuurtje en wat te drinken en hij weet wat de bedoeling is" ben je elke derde dinsdagavond van de maand (september t/m juni) welkom voor een avond met een vuurtje, drankje, gezelligheid, vriendschap en inhoud. Een plek om te praten, te luisteren en je verhaal te kunnen doen.

Zie ook de pagina over de kampvuuravonden.
Volenbeekweg 12, Putten