Home > Westerkerk > Activiteiten

MRT
19:30 tot 22:30 uur
Westerkerk

Spelavond voor jong en oud

Ook zin om weer lekker bordspellen te doen, te sjoelen of een ander spel? Kom zaterdagavond 15 mei naar de Westerkerk. Neem zelf één of meer spellen mee, koek of chips of drinken... en kom gezellig een spel doen.
Wij zorgen voor ruimte (De Westerkerk) en tegenstanders (deze uitnodiging).

Wanneer? vrijdag 15 mei tussen 19:30 en 22:30 uur
Voor vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op.

19:30 tot 22:30 uur

Open kerk

In de komende periode zal de kerk iedere woensdag open zijn van 15.00 tot 17.00 uur.

Er is gelegenheid om in stilte gewoon even te zitten, te bidden, te luisteren naar meditatieve muziek, een lichtje te ontsteken aan de Paaskaars, een gebed op ‘Muur van gebed’ te bevestigen.

Voor ieder die daar behoefte aan heeft: de deuren staan open!
van 15.00-17.00 uur

Aanmelden Vakantie Bijbel Week

Om de Vakantie Bijbel Week in 2020 te laten doorgaan nemen we uiteraard ook maatregelen i.v.m. Corona. De belangrijkste is dat we de groepen hebben verdeeld over 4 locaties en dat je de kinderen vooraf moet aanmelden.

Meld je kind(eren) aan via www.vakantiebijbelweekermelo.nl

Maak eerst een login, voeg dan je kind(eren) toe en eventueel kan je je ook aanmelden als vrijwilliger. Met de login kan je later alles nog wijzigen, dus bewaar het mailtje goed!
Zo snel mogelijk
Via de website

Vakantie Bijbel Week 2020

Om de Vakantie Bijbel Week in 2020 te laten doorgaan nemen we uiteraard ook maatregelen i.v.m. Corona. De belangrijkste is dat we de groepen hebben verdeeld over 4 locaties  en dat je de kinderen vooraf moet aanmelden.

Meld je kind(eren) aan via www.vakantiebijbelweekermelo.nl

24 tot en met 27 augustus