Home > Westerkerk > Activiteiten

Open kerk

In de komende periode zal de kerk iedere woensdag open zijn van 15.00 tot 17.00 uur.

Er is gelegenheid om in stilte gewoon even te zitten, te bidden, te luisteren naar meditatieve muziek, een lichtje te ontsteken aan de Paaskaars, een gebed op ‘Muur van gebed’ te bevestigen.

Voor ieder die daar behoefte aan heeft: de deuren staan open!

Emmaüswandeling

Emmaüs-wandeling
Elkaar ontmoeten is in deze periode best lastig. We kunnen nog steeds met een heel beperkt aantal mensen samenkomen tijdens de kerkdiensten. Het echte, directe contact kun je soms enorm missen. Dus zullen we ook moeten proberen om die onderlinge ontmoeting op andere manieren vorm te geven. Een van de genoemde ideeën was: samen een Emmaüs-wandeling maken. Sjoerd van Werven was bereid dit te organiseren. De eerste keer zal zijn op zondagavond 5 juli. We verzamelen om 19.30 uur op de parkeerplaats van de Westerkerk. Na een korte opening gaan we in tweetallen op pad. De wandeling zal ongeveer een uur duren.
Doe je mee?

Opgeven is niet nodig (wel handig) en aanvullende info kun je opvragen bij Sjoerd van Werven
Start: 19.30 uur vanaf de Westerkerk.

Open kerk

Voor ieder die daar behoefte aan heeft: de deuren staan open!

Gemeentezondag 2020

Dot jaar is de gemeentezondag 20 september.

Programma: Als er meer over het programma bekent is zullen we dat hier plaatsen.

Over het thema: Als er meer over het thema bekent is zullen we dat hier plaatsen.

We hopen op een mooie en gezellige startzondag met elkaar!

Start 09:30