Home > Westerkerk > Activiteiten

Immanuelkerk

Kliederkerk - Wow! De Schepping!

Samen aan de slag met een Bijbelverhaal en samen eten op zondag 31 maart in de Immanuelkerk. Inloop 15.30 uur, start 16.00 uur, samen eten tot ca. 18.00 uur. Iedereen is welkom!

Dit is de eerste Kliederkerk in een reeks van vier op verschillende plekken in Ermelo.

Na de start op 31 maart in de Immanuelkerk vinden de drie volgende Kliederkerkbijeenkomsten plaats in de Westerkerk (7 juli), Oude Kerk (15 september) en in het Kerkelijk Centrum (17 november). Zet ze vast in de agenda!

Voor meer informatie klik hier

Immanuelkerk

Kampvuuravond voor mannen

Vuur en vriendschap
Met als motto "Geef een man een vuurtje en wat te drinken en hij weet wat de bedoeling is" ben je elke derde dinsdagavond van de maand (september t/m juni) welkom voor een avond met een vuurtje, drankje, gezelligheid, vriendschap en inhoud. Een plek om te praten, te luisteren en je verhaal te kunnen doen.

Zie ook de pagina over de kampvuuravonden.

Volenbeekweg 12, Putten

Lijden in veelvoud

programma 'Samen verder' van Vorming & Toerusting/Leerhuis
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Oude Kerk (in de Hoeve)
Inleider:  Rolf Holtrop en Peter Verbaan

“Lijden”: een veel gebruikte term in de veertigdagentijd.
Maar wat is “lijden” eigenlijk? En hoe gaan wij ermee om?

Dokter/dominee, hoe denkt u over lijden?
Dokter Rolf Holtrop en ds Peter Verbaan gaan over dit thema met u in gesprek.
Meer informatie vindt u in het programmaboekje 'Samen verder'.

Om u aan te melden, kunt u op inschrijven klikken.
Meer informatie over de commissie Vorming & Toerusting vindt u op onze website door te klikken op het onderstaande logo.

woensdag 20 maart 2019 (aanvang 20 uur)
Oude Kerk (in de Hoeve)

MRT

Ontmoetingsavonden sectie 6 (buitengebied Ermelo-West)

Binnenkort worden er voor de gemeenteleden in Telgt, Horst, Harderwijk en omstreken ontmoetingsavonden georganiseerd. Als het goed is hebt u een persoonlijke uitnodiging ontvangen samen met de kerkbalans-envelop.
Soms kerk je al jaren samen onder hetzelfde dak, zonder elkaar echt te hebben leren kennen. Dit is een mooie gelegenheid om nader met elkaar kennis te maken of elkaar beter te leren kennen. Je kunt kiezen uit de volgende data:

Dinsdagavond 19 februari Ruigehoekweg 8
Maandagavond 4 maart Riebroekersteeg 31
Woensdagavond 20 maart Oude Telgterweg 260

Vanaf 19.30 staat de koffie klaar, zodat we om 19.45 uur kunnen beginnen.
Het thema ‘Verbonden met God en met elkaar’ staat centraal en aan de hand van een bijbelgedeelte eneen werkvorm gaan we met elkaar in gesprek. Dit alles natuurlijk in een ontspannen sfeer ;-)
Rond 21.45 uur willen we de avond afsluiten.
Opgave graag vóór 9 februari bij ds. André Priem
Oude Telgterweg 260