Home > Westerkerk > Activiteiten

Volenbeekweg 12, Putten

Kampvuuravond voor mannen

Vuur en vriendschap
Met als motto "Geef een man een vuurtje en wat te drinken en hij weet wat de bedoeling is" ben je elke derde dinsdagavond van de maand (september t/m juni) welkom voor een avond met een vuurtje, drankje, gezelligheid, vriendschap en inhoud. Een plek om te praten, te luisteren en je verhaal te kunnen doen.

Zie ook de pagina over de kampvuuravonden.

Volenbeekweg 12, Putten

Kamp 2.0

Hoi Tieners van de Westerkerk.

Afgelopen jaar zijn wij, Nathaniël, Sjoerd, Rieneke, Julliët en Kayla, met een stel tieners op kamp geweest. Dit vonden we zo leuk dat wij een nieuw kamp organiseren. Ben je tussen de 12-17 jaar dan ben je van harte welkom om je aan te sluiten bij Kamp 2.0. Kamp 2.0 zal zich uiteraard houden aan de regels rondom het corona, hierdoor is het nog even een gestoei met de prijs en de slaap accommodatie. Het kan maar zo zijn dat we allemaal in een eigen tentje gaan slapen! Maar hier volgt later nog meer informatie over.

Heb je voor nu al vragen, bel – mail – app naar: Kayla Wustenhoff,

Groetjes het Kamp 2.0 Team.

19 tot en met 20 september
Nog onbekend

Schoenendoosactie

Schoenendoosactie weer van start

In deze spannende tijd zijn kinderen in noodsituaties en armoede extra kwetsbaar. Daarom doen wij als Westerkerk weer mee aan de Schoenendoosactie. Via de actie krijgen kinderen ver weg een schoenendoos vol bruikbare spullen. Voor hen is dat een onbetaalbaar cadeau.

Tijdens de Schoenendoosactie versieren kinderen en volwassenen een schoenendoos en vullen die met spulletjes die ze zelf gekocht of verzameld hebben: schoolspullen, verzorgingsartikelen, speelgoed en een knuffel. De dozen worden uitgedeeld in landen waar kinderen het moeilijk hebben. Als het toegestaan is in het land van bestemming, krijgen de kinderen ook een boekje met Bijbelse verhalen.

In een tijd waarin wij niet allemaal samen kunnen komen is het mooi om toch als gemeente de verbinding te zoeken en met elkaar de actie tot een succes te maken.

De schoenendoosactie gaat a.s. zondag 20 september van start en wordt afgesIoten op zondag 1 november. In de tussenliggende periode kunt u een folder meenemen vanuit de hal van de kerk. In de folder staan alle opties genoemd voor het inleveren van de schoenendoos.

Een folder is ook te downloaden

Voor vragen:
Ton Bannink

Westerkerk

Gemeentezondag

Op 20 september staat de startzondag met als thema "Ontmoeting" gepland.
Ontmoeting met God en met elkaar als gemeenteleden. Hoe geven we hier vorm aan in het komende winterseizoen?

Op zondag 13 september zal onze predikant André Priem dit thema al centraal stellen in de dienst en verkondiging.

Op de startzondag hopen we elkaar met mooi weer te ontmoeten op het kerkplein om 9.30 uur. We zullen met elkaar zingen en in groepjes met het thema aan de slag gaan. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de maatregelen rondom het coronavirus.

Er is oppas voor de kleintjes en een speciaal programma voor de kinderen van groep 1 t/m groep 8.

De tieners zijn dat weekend met elkaar op kamp en hebben daar op zondagochtend nog hun eigen programma.

We sluiten rond 11.30 uur af nadat we met elkaar koffie en thee hebben gedronken en hebben genoten van zelfgebakken lekkers.

We hopen u allen te ontmoeten! Schrijft u zich snel in via het inschrijfformulier op de website?

Westerkerk