Home > Westerkerk > Activiteiten

Gemeentezondag 2020

Dot jaar is de gemeentezondag 20 september.

Programma: Als er meer over het programma bekent is zullen we dat hier plaatsen.

Over het thema: Als er meer over het thema bekent is zullen we dat hier plaatsen.

We hopen op een mooie en gezellige startzondag met elkaar!

Online kerkdienst Westerkerk

Kijk online naar de dienst vanuit de Westerkerk via:
Let op deze dienst begint om 09:30 uur!

In geval van een haperende stream op kerkomroep adviseren we u om de YouTube-link te gebruiken.

Kijk op de pagina over de online diensten voor meer informatie.
Je kunt hier het materiaal voor de kindernevendienst downloaden.

Nacht Zonder Dak

Van 13 juni op 14 juni zullen de tieners van de basiscatechese en de tieners van de jeugdclubs een nachtje in een kartonnen doos op het Mussenplein bij de Westerkerk gaan slapen om te ervaren hoe het is om te leven als de straatkinderen in Bolivia.
Daarvoor zoeken ze sponsoren en daarom zullen jullie af en toe een groepje tieners in de hal zien staan met sponsorformulieren ook kunt u ze sponsoren via de site www.nachtzonderdak.nl/ermelo. Met dat gesponsorde geld helpen ze de tieners die elke dag moeten leven in een kartonnen doos.
Ook zoeken we mensen die mee willen helpen met deze actie, door bijvoorbeeld te helpen met het ontbijt, of even iets lekkers brengen tijdens die avond. Of meewerken aan het programma. Of kan uw bedrijf ons sponsoren met een gift.
We kunnen dan een vermelding met logo op de website van Nacht Zonder Dak maken. Maar misschien heeft u zelf een leuk idee.
Zit je in groep 7 of 8 of in klas 1, 2, 3, 4 of 5 en wil je ook nog meedoen met Nacht Zonder Dak, dat kan.
U/Je kunt contact op nemen met ons, e-mail: nzdwesterkerk@gmail.com
Kijk eens op www.nachtzonderdak.nl/ermelo

De teams van de basiscatechese en de jeugdclub.

Voor meer informatie klik hier.

van 13 op 14 julni 2020
Kerkplein Westerkerk

Gemeentezondag 2020

Dot jaar is de gemeentezondag 20 september.

We hopen op een mooie en gezellige startzondag met elkaar!