Home > Westerkerk > Activiteiten

Dinsdagmiddagkring

Op 11 januari, de tweede dinsdag in het nieuwe jaar, hopen we voor de vierde keer samen te komen. Van 14.30 – 16.00 uur nemen de tijd om elkaar te ontmoeten en samen aan de slag te gaan met een Bijbelboek. Meestal doen we dat aan de hand van een bijbelstudieboekje. Er is altijd ruimte voor nieuwe deelnemers. Dus wil je meedoen? Geef dat dan even door aan ds. André Priem.

Voor meer informatie klik hier.

Thema-avond: Relatie

De ouderlingen pastoraat leeftijdsgroep 19-45 jaar organiseren het komende seizoen vijf thema-avonden.
Deze avonden zijn er om elkaar te ontmoeten, elkaar te inspireren en elkaar te leren kennen. Maar natuurlijk ook om zelf geïnspireerd te worden door het thema. We hebben de vijf avonden in drie soorten verdeeld; relaties, opvoeding en geloofsverdieping. Wij hopen op deze manier voor een ieder iets te bieden.

Locatie: Westerkerk
Datum: maandag 7 februari
Tijdstip: 19:30 uur

Wees welkom!! Opgeven is niet nodig.
Groet, Mark de Groot en Nicole van Schaijk.