Home > Westerkerk > Activiteiten

Dinsdagmiddagkring

Elke eerste dinsdagmiddag van de maand komt deze kring bij elkaar.
De kring is bedoeld voor onze (iets) oudere gemeenteleden. Er is geen leeftijdsgrens en iedereen is welkom, mannen en vrouwen.

Voor meer informatie klik hier.

Kampvuuravond voor mannen

Vuur en vriendschap
Met als motto "Geef een man een vuurtje en wat te drinken en hij weet wat de bedoeling is" ben je elke derde dinsdagavond van de maand (september t/m juni) welkom voor een avond met een vuurtje, drankje, gezelligheid, vriendschap en inhoud. Een plek om te praten, te luisteren en je verhaal te kunnen doen.

Zie ook de pagina over de kampvuuravonden.
Volenbeekweg 12, Putten

67-plusmiddag

Alle ouderen in onze wijk zijn weer van harte welkom op onze kerstmiddag in de Westerkerk.
We beginnen om 12.30 uur met gezellig samen eten. Daarna sluiten we de middag af met een korte viering, deze keer met meditatie van ons gemeentelid ds. Troost.
De sluiting zal om ongeveer 15.00 zijn.
Als het goed is heeft u een persoonlijke uitnodiging ontvangen, met aanmeldstrookje. U kunt uw strookje inleveren tot en met zondag 16 december in de melkbus in de hal van de kerk.
Mocht u per ongeluk geen uitnodiging hebben ontvangen en u wilt toch graag komen: geen nood. Maak een eigen opgavebriefje of bel of mail naar ons.
U bent hartelijk welkom en we hopen met elkaar weer op een fijne middag!

Kinderkerstfeest

Herbergier Nathan zit compleet in de stress! Zijn herberg in Bethlehem zit vol. Veel te vol! Sinds de keizer uit Rome heeft bevolen dat iedereen zich moet laten registreren, is de toestroom van mensen niet te stuiten. Allerhande reizigers, Romeinse soldaten en herders vullen de kleine herberg tot aan de nok. Nathan weet niet wat hij ermee aan moet.
Ondertussen vinden Jozef en de zwangere Maria een plekje in de stal. Uitgelaten herders
vertellen in de herberg een verhaal over engelen en er doen geruchten de ronde over de geboorte van een koningskind.
Nathan wil alle verhalen afdoen als onzin. Maar dan staat er opeens een fonkelende ster aan de hemel en dienen zich drie wijzen uit het Oosten aan. De zoektocht naar het koningskind begint.
Zal Nathan een kijkje in de stal durven nemen?
De herberg zit vol! is een met humor geschreven kerstmusical die je meeneemt in het eeuwenoude verhaal van het kindje in de kribbe. De musical biedt aansprekende personages, originele scènes, sprankelende liedjes en bovenal een mooie kerstboodschap.

Over de komende kerstdiensten kunt u hier meer vinden.