Lees voor
Zoek
Home > Westerkerk > Activiteiten

Activiteiten


07
JUN
14:30 - 16:00
Westerkerk

Dinsdagmiddagkring

Op 7 juni is er weer dinsdagmiddagkring. Van 14.30 – 16.00 uur nemen de tijd om elkaar te ontmoeten en samen aan de slag te gaan met een Bijbelboek. Meestal doen we dat aan de hand van een bijbelstudieboekje. Er is altijd ruimte voor nieuwe deelnemers. Dus wil je meedoen? Geef dat dan even door aan ds. André Priem.

Voor meer informatie klik hier.


Deel op Deel op

Details

14:30 - 16:00
Westerkerk

Zoek activiteit

Van
Tot
Zoek

Activiteiten

15
AUG

Vakantiebijbelweek

De vakantiebijbelweek is een week waarin we kinderen willen leren over het geloof in Jezus Christus. Alle basisschool kinderen zijn welkom, ongeacht achtergrond, geloof of naar welke school je kind gaat. In de verhalen en werkjes vertellen we over de bijbel en het evangelie, daarin laten we zien hoe de liefde van Jezus werkt voor kinderen en wat het betekent om te geloven.

Het thema dit jaar is ''Alles andersom''. De kinderen leren Jezus kennen en ontdekken waar Hij vandaan komt, wie Hij is en wat Hij doet. Kinderen ontdekken dat Jezus totaal anders is, dat in Zijn leven ‘Alles andersom’ gaat, maar dat dit bij het reddingsplan van God met mensen hoort.

Kind(eren) kunnen aangemeld worden via de site: vakantiebijbelweekermelo.nl

Tevens is daar ook meer info te vinden en kunnen ouders/verzorgers/opa''s en oma's zich aanmelden om een ochtend te helpen.

15-18 augustus
Drie locaties; zie website
Meer informatie

minder
10
SEP

Kamp

Wie? 12+ vanaf klas 1
Wanneer? 10 en 11 september
Starttijd? 13.30 uur
Waar? Westerkerk
Neem mee: Goed humeur!
Kosten? €17,50

Voor aanmelden en vragen: 06 21322097

10 en 11 september
Meer informatie

meer
Website ontwikkeling: Exitus ICT