Home > Westerkerk > Activiteiten

9.30 uur - 15.30 uur
Verzamelen (op de fiets) bij de Westerkerk

BC-uitje

Heb je zin om met elkaar samen het BC-seizoen gezellig af te sluiten?

Geef je dan uiterlijk a.s. donderdag 23 juni op via deze inschrijflink, waarin je ook meer info aantreft over het programma. We hopen je daar te zien!

Met hartelijke groet,
Leiding van BC 7/8 en 1/2/3

9.30 uur - 15.30 uur
Verzamelen (op de fiets) bij de Westerkerk

Vakantiebijbelweek

De vakantiebijbelweek is een week waarin we kinderen willen leren over het geloof in Jezus Christus. Alle basisschool kinderen zijn welkom, ongeacht achtergrond, geloof of naar welke school je kind gaat. In de verhalen en werkjes vertellen we over de bijbel en het evangelie, daarin laten we zien hoe de liefde van Jezus werkt voor kinderen en wat het betekent om te geloven.

Het thema dit jaar is ''Alles andersom''. De kinderen leren Jezus kennen en ontdekken waar Hij vandaan komt, wie Hij is en wat Hij doet. Kinderen ontdekken dat Jezus totaal anders is, dat in Zijn leven ‘Alles andersom’ gaat, maar dat dit bij het reddingsplan van God met mensen hoort.

Kind(eren) kunnen aangemeld worden via de site: vakantiebijbelweekermelo.nl

Tevens is daar ook meer info te vinden en kunnen ouders/verzorgers/opa''s en oma's zich aanmelden om een ochtend te helpen.

15-18 augustus
Drie locaties; zie website