Home > Westerkerk > Activiteiten

12.30 uur tot 15.15 uur
Westerkerk

67-plusmiddag

Op 19 december is er weer een 67-plusmiddag.

Kerstlunch voor alle senioren in onze Westerwijk
Alle ouderen in onze wijk zijn weer van harte welkom op de kerstmiddag in de Westerkerk op donderdag 19 december 2019.
We beginnen om 12.30 uur met gezellig samen eten. Daarna sluiten we de middag af met een
korte viering, waaraan dit jaar meerdere mensen mee zullen werken.

U bent hartelijk welkom en we hopen met elkaar weer op een fijne middag!

Meer informatie volgt.
Zie ook deze pagina.

12.30 uur tot 15.15 uur
Westerkerk

Vakantie Bijbel Week 2020

Om de Vakantie Bijbel Week in 2020 te laten doorgaan nemen we uiteraard ook maatregelen i.v.m. Corona. De belangrijkste is dat we de groepen hebben verdeeld over 4 locaties  en dat je de kinderen vooraf moet aanmelden.

Meld je kind(eren) aan via www.vakantiebijbelweekermelo.nl

Maak eerst een login, voeg dan je kind(eren) toe en eventueel kan je je ook aanmelden als vrijwilliger. Met de login kan je later alles nog wijzigen, dus bewaar het mailtje goed!
24 tot en met 27 augustus
Verschillende kerken

Vakantie Bijbel Week 20

Om de Vakantie Bijbel Week in 2020 te laten doorgaan nemen we uiteraard ook maatregelen i.v.m. Corona. De belangrijkste is dat we de groepen hebben verdeeld over 4 locaties en dat je de kinderen vooraf moet aanmelden.

Meld je kind(eren) aan via www.vakantiebijbelweekermelo.nl

24 tot en met 27 augustus
Verschillende kerken

Kamp 2.0

Hoi Tieners van de Westerkerk.

Afgelopen jaar zijn wij, Nathaniël, Sjoerd, Rieneke, Julliët en Kayla, met een stel tieners op kamp geweest. Dit vonden we zo leuk dat wij een nieuw kamp organiseren. Ben je tussen de 12-17 jaar dan ben je van harte welkom om je aan te sluiten bij Kamp 2.0. Kamp 2.0 zal zich uiteraard houden aan de regels rondom het corona, hierdoor is het nog even een gestoei met de prijs en de slaap accommodatie. Het kan maar zo zijn dat we allemaal in een eigen tentje gaan slapen! Maar hier volgt later nog meer informatie over.

Heb je voor nu al vragen, bel – mail – app naar: Kayla Wustenhoff,

Groetjes het Kamp 2.0 Team.

19 tot en met 20 september
Nog onbekend