Home > Zendingskerk > Musical

Wat doen wij?

Uitnodiging musical ‘Bouwen’ op 15 en 16 februari:

Op vrijdagavond 15 en zaterdagavond 16 februari speelt de spelgroep van de Zendingskerk voor u de musical ‘Bouwen’. De spelgroep bestaat uit spelers in alle leeftijden tussen 8 – 80 jaar. Deze musical gaat over een gemeente waar de kerkenraad een wedstrijd houdt, wie het beste bouwplan heeft. Volgens dat plan zal de nieuwe kerk gebouwd worden. De gemeenteleden vormen vier groepjes bouwers; dromers, denkers, doeners, beslissers. Wie gaat deze wedstrijd winnen?
Daarnaast zien we Evert , die na lange tijd voor het eerst de kerk weer binnen stapt. Hij gaat niet meer naar de kerk, dacht de kerk niet meer nodig te hebben om te geloven. Hij weet eigenlijk niet waarom hij nu toch naar binnen gelopen is….

Cor Louwerse heeft de leiding van het muzikale gedeelte. De liederen zijn bestaande liederen. Van Marco Borsato, Nick&Simon, Blof, e.d. naar ook Christelijke liederen. Het klinkt erg mooi, hier en daar meerstemmig. Daarnaast de solisten en de kinderen die met hun enthousiasme de sterren van de hemel zingen!

In de musical zien we dat de bouwers eilandjes zijn, overtuigd zijn van hun eigen gelijk. Ze willen niet naar een ander luisteren en zeker niet met een ander samen werken. Daarnaast zien we dat de kinderen letterlijk aan de kant gezet worden. Tot uiteindelijk blijkt dat een kerk kinderen nodig heeft! Zo staan de kinderen in het middelpunt. En dan brengt het kind letterlijk het licht en de hoop weer terug in de kerk.

U wordt allen van harte uitgenodigd om deze voorstelling mee te maken. De toegang is gratis. Er staat een pot voor een vrijwillige bijdrage, aanbevolen bijdrage voor volwassenen is € 5,-. De aanvangstijd is 20.00 en de zaal is open vanaf 19.30. Kom op tijd, want anders is het misschien al vol!

Een musical om over na te praten! Iedereen van harte welkom!

Met vriendelijke groet,
Gertia Coenraats, regisseur.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.