Home > Zendingskerk > Activiteiten

Wandelestafette

Op 21 juni (Wereldvluchtelingendag) organiseren we een wandelestafette voor Stichting Vluchteling. Dit als alternatief voor de Nacht van de Vluchteling die dit jaar niet massaal verlopen kan worden.
Vanaf zonsopkomst 05.00 uur t/m 17.00 uur willen we met verschillende twee- of drietallen of gezinnen die in één huis wonen steeds één of twee uur wandelen voor de Dag van de Vluchteling.

Wie doet mee? Iedereen die wil, kan meedoen. We zorgen voor een één of twee uur durende route (naar keuze) en hopen op een groot aantal aanmeldingen!

Start: vanuit de Zendingskerk op 21 juni ieder heel uur vanaf 05.00 uur.

Verzorging: iedere deelnemer krijgt een flesje water mee.

Kosten:
donatie team Zendingskerk via de website of sponsoren zoeken die voor jou doneren. https://www.nachtvandevluchteling.nl/team/zendingskerk-ermelo/doneren

Aanmelden: tot uiterlijk 25 mei bij Wilma de Vries wilmadevrieslam@gmail.com
tel. 06-48929653.
Graag vermelden of je één of twee uur wilt wandelen en hoe laat je wilt starten. Vol = vol.

Wandelestafette

Start: vanuit de Zendingskerk op 21 juni ieder heel uur vanaf 05.00 uur.

Verzorging: iedere deelnemer krijgt een flesje water mee.

Kosten:

Aanmelden: tot uiterlijk 25 mei bij Wilma de Vries wilmadevrieslam@gmail.com