Home > Zendingskerk > Activiteiten

Zaterdag 22 juni

Open kerk - Fête de la Musique

Zendingskerk open voor optredens in verband met festival Fête de la Musique.

Een niet meer weg te denken muziekfeest in ons mooie dorp waar liefhebbers van heinde en ver komen, om te genieten van de vele optredens variërend van zang, dans en cabaret.
Het is voor de bezoeker ook kosteloos en men kan de hele dag door genieten van al het moois wat de ongeveer 1200 deelnemers laten zien en horen.

Fête de la Musique Ermelo is elk jaar op de zaterdag het dichtst bij 21 juni. Dat is de dag waarop het in Frankrijk elk jaar gevierd wordt.

Het programma is alsvolgt:

11.00 – 11.45 Gitaarschool Codes Amis / orkest
12.00 – 12.45 Oldies but Goldies / koor
13.00 – 13.45 Cantiamo / koor
14.00 – 14.45 Sing 4 Fun / koor
15.00 – 15.45 De Heeren van Nunspeet / koor
16.00 – 16.45 Cantiamo / koor

Hartelijk welkom op zaterdag 22 juni 2019 in Ermelo.

Vive la Musique!!

Zaterdag 22 juni

MEI

Koop een cake, koek of taart voor Stichting Vluchteling!

U kunt voor zaterdag 30 mei 2020 iets lekkers voor bij de koffie bestellen. De opbrengst is voor Stichting Vluchteling.

Bestellingen
De bestellingen kunnen tot 25 mei a.s. doorgegeven worden bij Albert Grit gritvink@gmail.com, tel. 06 52344607.

Prijzen
We hebben een aantal minimumprijzen vastgesteld. Betalen kan door middel van donaties aan het team van de Zendingskerk; omdat het om het goede doel gaat mag u gerust meer doneren op: https://www.nachtvandevluchteling.nl/team/zendingskerk-ermelo/doneren

Cake:                   €    5,00
Ontbijtkoek:    €    7,50
Appeltaart:       €  15,00
Uiteraard kunnen er ook helften besteld worden.

Bezorging
Alles wordt zaterdag 30 mei gratis thuisbezorgd.

MEI

geluiden van Pinksteren

Pinksterzondagmorgen om 10.00 uur gaan we met de kindernevendienst op zoek naar de geluiden van Pinksteren.
Thomas en Andreas liepen al vroeg in de ochtend langs het water.
Ze kwamen allerlei mensen tegen, want het was druk. Mensen waren van ver gekomen, daardoor hoorden ze stemmen die ze niet konden verstaan.
Kun jij je voorstellen welke geluiden bij dit verhaal horen?
We gaan geluid maken bij het pinksterverhaal en doen dat door gebruik te maken van allerlei soorten klankschalen.

Kinderen van de Zendingskerk: Jullie zijn op pinkstermorgen welkom op het pleintje achter de Zendingskerk, gaan we samen op zoek naar de geluiden van Pinksteren!
Om 10.00 uur

Wandelestafette

Op 21 juni (Wereldvluchtelingendag) organiseren we een wandelestafette voor Stichting Vluchteling. Dit als alternatief voor de Nacht van de Vluchteling die dit jaar niet massaal verlopen kan worden.
Vanaf zonsopkomst 05.00 uur t/m 17.00 uur willen we met verschillende twee- of drietallen of gezinnen die in één huis wonen steeds één of twee uur wandelen voor de Dag van de Vluchteling.

Wie doet mee? Iedereen die wil, kan meedoen. We zorgen voor een één of twee uur durende route (naar keuze) en hopen op een groot aantal aanmeldingen!

Start: vanuit de Zendingskerk op 21 juni ieder heel uur vanaf 05.00 uur.

Verzorging: iedere deelnemer krijgt een flesje water mee.

Kosten:
donatie team Zendingskerk via de website of sponsoren zoeken die voor jou doneren. https://www.nachtvandevluchteling.nl/team/zendingskerk-ermelo/doneren

Aanmelden: tot uiterlijk 25 mei bij Wilma de Vries wilmadevrieslam@gmail.com
tel. 06-48929653.
Graag vermelden of je één of twee uur wilt wandelen en hoe laat je wilt starten. Vol = vol.
21 juni 2020 vanaf 05.00 uur in de morgen