Home > Zendingskerk > Activiteiten

MEI

Zendingskerk

Koop een cake, koek of taart voor Stichting Vluchteling!

U kunt voor zaterdag 30 mei 2020 iets lekkers voor bij de koffie bestellen. De opbrengst is voor Stichting Vluchteling.

Bestellingen
De bestellingen kunnen tot 25 mei a.s. doorgegeven worden bij Albert Grit gritvink@gmail.com, tel. 06 52344607.

Prijzen
We hebben een aantal minimumprijzen vastgesteld. Betalen kan door middel van donaties aan het team van de Zendingskerk; omdat het om het goede doel gaat mag u gerust meer doneren op: https://www.nachtvandevluchteling.nl/team/zendingskerk-ermelo/doneren

Cake:                   €    5,00
Ontbijtkoek:    €    7,50
Appeltaart:       €  15,00
Uiteraard kunnen er ook helften besteld worden.

Bezorging
Alles wordt zaterdag 30 mei gratis thuisbezorgd.

Wandelestafette

Op 21 juni (Wereldvluchtelingendag) organiseren we een wandelestafette voor Stichting Vluchteling. Dit als alternatief voor de Nacht van de Vluchteling die dit jaar niet massaal verlopen kan worden.
Vanaf zonsopkomst 05.00 uur t/m 17.00 uur willen we met verschillende twee- of drietallen of gezinnen die in één huis wonen steeds één of twee uur wandelen voor de Dag van de Vluchteling.

Wie doet mee? Iedereen die wil, kan meedoen. We zorgen voor een één of twee uur durende route (naar keuze) en hopen op een groot aantal aanmeldingen!

Start: vanuit de Zendingskerk op 21 juni ieder heel uur vanaf 05.00 uur.

Verzorging: iedere deelnemer krijgt een flesje water mee.

Kosten:
donatie team Zendingskerk via de website of sponsoren zoeken die voor jou doneren. https://www.nachtvandevluchteling.nl/team/zendingskerk-ermelo/doneren

Aanmelden: tot uiterlijk 25 mei bij Wilma de Vries wilmadevrieslam@gmail.com
tel. 06-48929653.
Graag vermelden of je één of twee uur wilt wandelen en hoe laat je wilt starten. Vol = vol.
21 juni 2020 vanaf 05.00 uur in de morgen