Home > Zendingskerk > Activiteiten

Foto expositie op zaterdagmiddag

Leden van fotoclub “Inspiration” uit Ermelo exposeren eigen werk, te zien op vijf achtereenvolgende zaterdagmiddagen, van 23 juli t/m 20 augustus in de Zendingskerk.
De Zendingskerk is dan geopend van 14.00 uur tot 16.30 uur.
Ermelo en omgeving vormen een belangrijke inspiratiebron. Motieven te over in de afwisseling van uitgestrekte bossen en heidevelden. Maar ook in het cultuurlandschap met zijn oeroude boerenhoeven. Verder westelijk het overgangsgebied naar de Randmeren, die zelf een geheel eigen karakter hebben met strand, water en weidse luchten. En tenslotte zijn in het dorp Ermelo zelf - voor wie er oog voor heeft - oneindig veel interessante objecten te ontdekken en vast te leggen.
Fotoclub “Inspiration” bestaat sinds 2012 en heeft acht leden. Maandelijks komt men samen om elkaars werk te beoordelen en ideeën uit te wisselen zoals interessante locaties, verrassende objecten en ongewone composities. Ook de nachten en de schemering zijn een favoriet thema. Kortom, men streeft naar echte fotografie, meer dan louter traditionele plaatjes. Nieuwe leden zijn welkom. Jaarlijks wordt in De Baanveger een overzichtstentoonstelling gehouden.

Namens de Open Kerk Commissie
Wilbert de Kruiff

Foto expositie op zaterdagmiddag

De Zendingskerk is dan geopend van 14.00 uur tot 16.30 uur.

Namens de Open Kerk Commissie
Wilbert de Kruiff

Filmavond Groene Genade

Film in de kerk: The biggest little farm
In het kader van het vakantiethema ‘Groene Genade’ vertonen we op donderdag 18 augustus in de kerk de inspirerende film The biggest little farm.
Deze prijswinnende documentaire toont het verhaal van de Amerikaanse filmmaker John en zijn vrouw Molly. In 2011 verruilden zij de grote stad voor het platteland. De film volgt hen terwijl ze een stuk land ombouwen tot een unieke boerderij met een zelfregulerend eco-systeem. Het is een bemoedigend verhaal, met prachtige beelden en het zet aan het denken over de manier waarop wij de afgelopen eeuw landbouw hebben bedreven. Een actueel
thema, en tegelijk een warme en hoopgevende film.
Wie vast een indruk van de film wil hebben, kan de trailer bekijken:
Na afloop is er de gelegenheid tot napraten.

Locatie: Zendingskerk, donderdag 18 augustus, aanvang 19.30 uur.
Toegang vrij.

Wees welkom en stuur deze uitnodiging vooral ook door in het eigen netwerk.
Ds. Kim Magnée-de Berg
Om 19.30 uur