Home > Zendingskerk > Activiteiten

MEI

"Een teken van leven"

Ja, het duurt lang en hoe gaan we verder. Dat zijn verzuchtingen die je onregelmatig kunt horen. Ja, we kunnen beperkt naar buiten en er is weinig contact met gemeenteleden van de Zendingskerk. Daarom was er de oproep in de vorige nieuwsbrief (3) om een muzikale bijdrage.
Speciaal voor hen die al weken niet de deur uit komen en ons missen.
Zoals wij elkaar missen. Weer een kleine stap naar het "gemeente-zijn" waarbij we de 1,5 meter richtlijn respecteren. Mogelijk brengt dit filmpje ons op nieuwe ideeën om in tijden van “sociale afstand” het gemeente-zijn te blijven ervaren.
De muzikale filmpjes zijn gemaakt door verschillende mensen in verschillende
omstandigheden.
De filmpjes zijn gemonteerd tot een muzikale videoclip van ruim 11 minuten.
Ga er echt even voor zitten om er van te genieten.
Het filmpje is hier te zien: https://www.youtube.com/watch?v=G-xAUFG6Mkk

Wandelestafette

Op 21 juni (Wereldvluchtelingendag) organiseren we een wandelestafette voor Stichting Vluchteling. Dit als alternatief voor de Nacht van de Vluchteling die dit jaar niet massaal verlopen kan worden.
Vanaf zonsopkomst 05.00 uur t/m 17.00 uur willen we met verschillende twee- of drietallen of gezinnen die in één huis wonen steeds één of twee uur wandelen voor de Dag van de Vluchteling.

Wie doet mee? Iedereen die wil, kan meedoen. We zorgen voor een één of twee uur durende route (naar keuze) en hopen op een groot aantal aanmeldingen!

Start: vanuit de Zendingskerk op 21 juni ieder heel uur vanaf 05.00 uur.

Verzorging: iedere deelnemer krijgt een flesje water mee.

Kosten:
donatie team Zendingskerk via de website of sponsoren zoeken die voor jou doneren. https://www.nachtvandevluchteling.nl/team/zendingskerk-ermelo/doneren

Aanmelden: tot uiterlijk 25 mei bij Wilma de Vries wilmadevrieslam@gmail.com
tel. 06-48929653.
Graag vermelden of je één of twee uur wilt wandelen en hoe laat je wilt starten. Vol = vol.
21 juni 2020 vanaf 05.00 uur in de morgen