Home > Westerkerk > Zaalreserveringen

Wat doen wij?

Zaalreserveringen

Op deze pagina vind je een overzicht van alle ruimtes van de Westerkerk, de opstelling, capaciteit en faciliteiten. Voor alle ruimtes geldt dat reserveren verplicht is. Op deze manier voorkomen we teleurstellingen.

Er is (komt) een overzicht beschikbaar van de reserveringen.

Zaal 1: oppasruimte
Deze zaal is ingericht als oppasruimte. Er staan geen tafels en stoelen.

Zaal 2: knutselruimte / vergaderzaal
Aantal zitplaatsen: 4

Zaal 3: kleine vergaderzaal
Aantal zitplaatsen: 4

Zaal 4: grote vergaderzaal
Aantal zitplaatsen: 8
Faciliteiten (zelfbediening): laptop, beamer en scherm, geluid.

Zaal 3 en 4
Zaal 3 en 4 kunnen worden gecombineerd tot één ruimte.
Aantal zitplaatsen (carrousel): 14
Aantal zitplaatsen (carré): niet bekend, carré-opstelling mogelijk
Faciliteiten: zie zaal 4.

Consistorie
Tijdelijk niet beschikbaar.

Kerkzaal
Aantal beschikbare zitplaatsen: 100
Faciliteiten: geluid (spraak, eenvoudig), geluid (uitgebreid, met mengpaneel), schermen, camera's, aansluitpunt eigen laptop.
Het gebruik van deze faciliteiten gebeurt door personeel van de Westerkerk (beamteam, geluidsteam, videoteam). Aansluitpunt voor eigen laptop is (wordt) op basis van beschikbare instructie zonder begeleiding mogelijk.

Keet
In overleg beschikbaar.

Aandachtspunten:
  • Reserveer een ruimte bij de zaalbeheerder (koster). Vermeld hierbij het aantal personen, begin- en eindtijd, eventueel benodigde faciliteiten.
  • De zaalbeheerder wijst een zaal toe op basis van de wensen en beschikbaarheid.
  • Geef het door als een bijeenkomst geannuleerd wordt.
  • Laat na afloop de zaal achter zoals je hem aantrof. Dus graag tafels en stoelen terugzetten als de opstelling gewijzigd is.
  • Houd rekening met de regels rond corona: niet meer personen dan toegestaan, en maak na afloop schoon.