Home > Westerkerk > Jeugdwijkteam

Jeugdwerk

Jeugdwijkteam

We willen ons als jeugdwijkteam graag even aan jullie voorstellen! Het jeugdwijkteam bestaat uit de jeugddiaken (Patricia Poelman), jeugdouderlingen (Miranda Macaré en Ery Bennink) en de voorzitters van de kindernevendienst (Janny van Braak) en de basiscatechisatie (Mark Reurink).

Als team zijn wij eindverantwoordelijk voor al het jeugdwerk binnen de Westerkerk. Hieronder vallen de oppasdienst, kindernevendienst, knutselclubs, tienerclubs en basiscatechisatie.

Daarnaast valt ook het jeugdpastoraat (Samen op Pad), de rozenactie voor eindexamenkandidaten, de diaconale projecten, de jeugd/kinderdiensten en beleid & toerusting onder onze verantwoordelijkheid.

Als je vragen, suggesties of leuke initiatieven hebt voor het jeugdwerk, neem dan contact op met één van ons!

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.