Home > Westerkerk > Huispaaskaarsen

Pasen

Huispaaskaarsen

Ieder jaar doven we op Goede Vrijdag de paaskaars. In de Paasnacht ontsteken we een nieuwe paaskaars als symbool van het licht van Christus, de opgestane Heer.

De kerkenraad heeft dit jaar de paaskaars met reliëf 'Hand van Noach' gekozen.

Het is ook dit jaar mogelijk om een huispaaskaars te bestellen. Voor huispaaskaarsen zijn er vier reliëfuitvoeringen, waaronder 'Hand van Noach' van de nieuwe paaskaars. Ze zijn verkrijgbaar in vier maten:
25 cm (€20,50)
30 cm (€27,-)
40 cm (€33,75)
60 cm (€58,95)
Ook kunt u een bijpassende kandelaar (metaal, zwart) bestellen:
ø 11,5 cm (€6,07)
ø 8 cm (€5,49) - deze is uitsluitend voor huispaaskaars 25 cm.

In de hal van de kerk hangt een bestelformulier. Hierop kunt u uw gegevens en de bestelling invullen. U kunt uw bestelling ook per e-mail doorgeven aan de scriba.

Bestelling is mogelijk tot en met zondag 1 maart.

Betaling is uitsluitend mogelijk door het bedrag over te maken naar NL06RABO0317701525 ten name van "College van Kerkrentmeesters Hervormde Gemeente Ermelo" onder vermelding van "bijdrage paaskaars Westerkerk".