Home > Westerkerk > Gebedspunten

Gebedspagina's

Gebedspunten

Jan Minderhoud wil graag weten of er gebruik wordt gemaakt van deze rubriek met gebeden en onderwerpen voor dank en voorbede. Stuur hem een af en toe een mail of geef feedback.

Week van Gebed
De komende Week van Gebed van MissieNederland en de Raad van Kerken heeft als thema ‘Buitengewoon’ n.a.v. de buitengewoon gastvrije ontvangst van Paulus en zijn reisgenoten na de schipbreuk voor de kust van Malta.
In Ermelo bidden we van zondag 19 t/m vr. 26 januari a.s., verspreid over zes verschillende locaties.
Eerst is er in het kader van de Week van Gebed voor de Eenheid van de Christenen een interkerkelijke gebedsdienst: Gezamenlijke viering in de Immanuelkerk, 19 januari 17.00 uur.
Voorganger is ds. Sjaak Teuwissen, in samenwerking met vertegenwoordigers uit andere kerkgenootschappen.

Doordeweekse interkerkelijke gebedsbijeenkomsten:
Dagelijks van 19.30 tot 20.30 uur
- Maandag 20 januari R.K. parochie, Goede Herderkerk, Smidsweg 20
- Dinsdag 21 januari Immanuëlkerk, Stationsstraat 137
- Woensdag 22 januari Westerkerk, Oude Nijkerkerkerweg 4
- Donderdag 23 januari De Voorhof, Christelijk Gereformeerde Kerk, Frederik Hendriklaan 11
- Vrijdag 24 januari Nederlands Gereformeerde Kerk, Van Beekweg 15
– opnieuw een soort ‘gebedsconcert’ een mix van liederen, gebedsmomenten, stiltemomenten.
De week eindigt met een oecumenische viering, samen met de R.K. Goede Herderparochie, op zondag 26 januari, 10.00 uur in de Zendingskerk, Harderwijkerweg 10.