Welkom in de kerk

De wijkgemeente Nieuwe kerk Zuid, Leuvenum en Staverden voelt zich verbonden met de Gereformeerde Bond binnen de Protestantse Kerk Nederland.
U bent van harte welkom voor het bijwonen onze kerkdiensten. Doe mee!

toon kalender
<oktober 2018>
zomadiwodovrza

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.

Seniorenmiddag

Dinsdag 16 oktober is er voor senioren weer een gezellige middag in 't Venster.
Vanaf 14.00 uur is er koffie/thee. We hopen op een mooie middag met elkaar!

Rien Mouw uit Doornspijk zal een presentatie verzorgen over 'Zwerven over de Veluwe'.
Hij staat er om bekend dat hij dit op een boeiende en ontspannen manier kan doen.

Ds. Luitjes heeft de leiding en verzorgt de meditatie.

We hopen op een mooie middag met informatie en ontmoeting.
Graag tot 16 oktober!
dinsdag 16 oktober 2018 (inkloop om 14 uur en aanvang om 14.30 uur)
't Venster, Horsterweg 40 Ermelo

Mannenvereniging "Onderzoekt de Schriften"

Na onze gezamenlijke vergadering dit seizoen met de mannenvereniging van Horst en Telgt, vergaderen we nu weer als eigen vereniging. Dat is op D.V. dinsdag 16 oktober a.s. ’s avonds om 19.30 uur in de consistorie van de Nieuwe kerk.

Deze avond bespreken we 1 Korinthe 10: 1-13.met een toelichting door Harmen van Panhuis. In dit Bijbelgedeelte houdt Paulus ons de geschiedenis van het volk Israël voor als een waarschuwend voorbeeld. We zullen zien dat hieruit diverse lijnen te trekken zijn naar ons leven van alledag.

Het belooft weer een leerzame avond te worden. Het is tevens een mooie gelegenheid voor belangstellende mannen om kennis te maken met het werk van onze vereniging.

Weet dat u van harte welkom bent!
dinsdag 16 oktober 2018 (aanvang 19.30 uur)
Nieuwe Kerk te Ermelo

Bijbelkring op woensdagmiddag

In ‘t Schooltje op woensdag 17 oktober beginnen we weer een seizoen met onze Bijbelkring. Om met elkaar te overdenken: Zes keer iets uit het Bijbelboek Jeremia. Voor deze middag: Jeremia 2:1-13. Welkom om 14.30 uur!
17 oktober 2018 14.30 uur
't Schooltje, Leuvenum