Home > Nieuwe Kerk Noord > Wat doen wij?

Nieuwe Kerk Noord

Wat doen wij?

Kerkdiensten
Iedere zondag wordt er 's ochtends en 's avonds een dienst gehouden om 10:00 uur en om 18:30.  Deze zijn ook thuis te beluisteren.
We zingen de psalmen ritmisch in de oude berijming. We lezen uit de (herziene) Statenvertaling.

Bijbelstudiekringen
Binnen de wijkgemeente hebben we verschillende bijbelkringen, zowel rond de Nieuwe Kerk als de Kapel. Diverse kringen voor elke leeftijd die zo'n 8 รก 9 keer per winterseizoen samenkomen.
Ook zijn er verschillende huiskringen waarin we ons in Gods Woord verdiepen.

Jeugdwerk
Het jeugdwerk van de Nieuwe kerk maakt onderdeel uit van de Hervormde Gemeente van Ermelo. Vanuit de kerkenraden wordt hier vorm aan gegeven door jeugdambtsdragers: jeugdouderlingen en jeugddiakenen. Naast de individuele opdracht van pastoraat en diaconaat, wordt door hen gezamenlijk leiding gegeven aan het jeugdwerk via het jeugdwijkteam.
Activiteiten in de wijk zijn zondagsschool, jeugddiensten, singafters, clubs, catechese, HOJ en kampvuuravonden

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.