Welkom in de kerk

Vooral hartelijk welkom als we elkaar nog niet kennen en als je via deze website bij ons een kijkje komt nemen. Met onze website willen we je laten zien wie we zijn; wat ons bezighoudt en waar we mee bezig zijn; waar we voor staan en waar we voor gaan.

toon kalender
<juni 2019>
zomadiwodovrza

Klik op de dienst om deze te beluisteren.
zo 9 jun
zo 16 jun
zo 23 jun
10:00 | ds. W. Veen

Adresgegevens Zendingskerk

Harderwijkerweg 10
3852 AD Ermelo

Plan uw route

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.

Film Kijken

We gaan samen naar de film "Eight Below" kijken.
Ben je 10 t/m 18 jaar?
Geef je dan op bij Gerda Immerzeel, mail haar: jeugdouderling@zendingskerk.nl

Open kerk - Fête de la Musique

Zendingskerk open voor optredens in verband met festival Fête de la Musique.

Een niet meer weg te denken muziekfeest in ons mooie dorp waar liefhebbers van heinde en ver komen, om te genieten van de vele optredens variërend van zang, dans en cabaret.
Het is voor de bezoeker ook kosteloos en men kan de hele dag door genieten van al het moois wat de ongeveer 1200 deelnemers laten zien en horen.

Fête de la Musique Ermelo is elk jaar op de zaterdag het dichtst bij 21 juni. Dat is de dag waarop het in Frankrijk elk jaar gevierd wordt.

Het programma is alsvolgt:

11.00 – 11.45 Gitaarschool Codes Amis / orkest
12.00 – 12.45 Oldies but Goldies / koor
13.00 – 13.45 Cantiamo / koor
14.00 – 14.45 Sing 4 Fun / koor
15.00 – 15.45 De Heeren van Nunspeet / koor
16.00 – 16.45 Cantiamo / koor

Hartelijk welkom op zaterdag 22 juni 2019 in Ermelo.

Vive la Musique!!
Zaterdag 22 juni

Kliederkerk

Op 31 maart was er de eerste Kliederkerk Ermelo-bijeenkomst in de Immanuelkerk. We kijken terug op een geslaagde start! Natuurlijk ontdekten we bij de evaluatie enige verbeterpunten (het was ook onze eerste keer ;-), maar we zijn vol enthousiasme ook alweer aan de slag gegaan met de komende keer!
De eerstvolgende Kliederkerk zal zijn op zondag 7 juli in de Westerkerk (15.30-18.00 uur, het team begint om 14.00 uur met de voorbereidingen).
Ook deze bijeenkomst zal bestaan uit drie onderdelen: Samen ontdekken (workshopachtige activiteiten), Samen vieren (korte interactieve viering) en Samen eten (eenvoudige maaltijd).
Op dinsdag 4 juni (20.00 uur in de Westerkerk) willen we deze Kliederkerk-bijeenkomst voorbereiden. We kunnen mensen gebruiken in de volgende teams: gastvrijheid, catering, workshops en viering.
Alleen samen kunnen we van Kliederkerk Ermelo iets mooi maken!
Als je ook mee wil helpen doen, dan kun je je aanmelden bij Ery of André.
Geef dan ook even aan of je voorkeur hebt voor een bepaald team of een bepaalde activiteit. En als je andere mensen kent die wel willen helpen? Nodig hen dan gerust uit voor de voorbereidingsavond van 4 juni!
Als thema hebben we voor 7 juli gekozen voor ‘Op rots of zand’.
Wil je daar alvast eens over nadenken, check dan het volgende document:
We hopen elkaar te ontmoeten!
met hartelijke groet,
Ery Bennink
André Priem

Na de start op 31 maart in de Immanuelkerk vinden de drie volgende Kliederkerkbijeenkomsten plaats in de Westerkerk (7 juli), Oude Kerk (15 september) en in het Kerkelijk Centrum (17 november). Zet ze vast in de agenda!

Voor meer informatie klik hier