Welkom in de kerk

De PKN Hervormde gemeente te Ermelo is een unieke gemeente die door de diversiteit aan wijkgemeenten op verschillende manieren in eenheid vorm geeft aan het christelijk geloof.

Wij vinden het belangrijk om aan te geven wat we willen delen. Wie je ook bent, welkom in de kerk!

toon kalender
<juni 2021>
zomadiwodovrza

Klik op de dienst om deze te beluisteren.

Concert Matthijn Buwalda

Concert Matthijn Buwalda gaat door!

Weet u nog? We zouden vorig jaar maart een concert organiseren met Matthijn Buwalda. Dat hebben we een aantal keer moeten verplaatsen vanwege alle Corona maatregelen. De laatste datum die we gecommuniceerd hebben is vrijdag 25 juni 2021. In overleg met het management van Matthijn laten we dit concert doorgaan!!!

Echter zitten we nog met de nodige beperkingen. Dit houdt in dat de tieners die mee gaan naar Bulgarije in de kerk aanwezig zullen zijn. En verder zal het concert online plaats vinden. Het zal een livestream worden alleen toegankelijk voor diegene die een kaartje hebben gekocht.
De details moeten we nog uitwerken. Dit gaat u nog horen!

Maar voor nu: houdt 25 juni ’s avonds gereserveerd voor het concert met Matthijn!

Matthijn Buwalda heeft een aangepast programma met mooie liederen en verhalen.
Een kaartje kost €15.

Kaartverkoop loopt via onze tieners of online.
Online vanuit Westerkerk

Vesper

Na vele maanden is het weer mogelijk!
Let u op: wilt u zich aanmelden? Mail dan naar:
vesperzendingskerk@gmail.com
Zendingskerk

Uitje kindernevendienst

Er zit eindelijk weer een kindernevendienst uitje (groep 1 t/m 6) aan te komen! We gaan op 10 juli van 10.00 tot 13.00 naar Boerderijpret. Een uitje dichtbij huis, zodat jullie als ouders zelf de kinderen kunnen halen en brengen en we niet met allemaal verschillende kinderen in 1 auto zitten.
Aangezien Boerderijpret maar een beperkt aantal kinderen en begeleiders toe mag laten, willen ze graag op tijd weten met hoeveel kinderen we komen. We willen dus graag uiterlijk 24 juni weten wie er mee gaan!
We gaan binnen en buiten spelen, een patatje eten en er zijn voor jullie geen kosten aan verbonden.
Opgeven kan via een appje bij Hanneke.

Klik hier naar de contactpagina van Hanneke te gaan
10:00 -13:00
Boerderijpret