Home > Nieuwe Kerk Noord > Vrouwenkring "Open Vensters"

Wat doen wij

Vrouwenkring "Open Vensters"

Hartelijk welkom op de vrouwenkring “Open Vensters”.

Eén keer in de twee of drie weken komt deze kring op woensdagmorgen in ’t Venster (achter Nieuwe Kerk aan de Horsterweg) bij elkaar, van 9.15-11.15 uur.
Deze kring is voor alle vrouwen die zich – samen met anderen - willen verdiepen in de Bijbel. Tijdens de kringochtenden is kinderoppas aanwezig.

De Bijbelstudies en toerustingsbijeenkomsten vallen in het seizoen 2018/2019 onder het jaarthema: ‘Horen en spreken’.
Kort samengevat is 'Horen en spreken' de roeping van een profeet. Profeet betekent ‘geroepene’ en wel om te horen wat God spreekt en dit door te geven.
U/jij vraagt zich misschien af: wat moet ik daarmee, ik ben toch geen profeet? In de Heidelbergse Catechismus wordt het mooi verwoord in antwoord 32: door het geloof ben ik een lidmaat van Christus en heb ik deel aan Zijn zalving, om als profeet Zijn naam te belijden…
Zo staat het jaarthema opeens midden in jo(uw) leven! En daarmee ook de vraag of ik vervuld ben met de zalving van Christus én mijn leven in Zijn dienst wil stellen.
Het Bijbelboek Jeremia is de leidraad voor de Bijbelstudies en we zullen ontdekken dat er veel lijnen lopen naar ons persoonlijk leven.

We hopen dit seizoen bijeen te komen op de volgende woensdagen:
In 2018: 12 sept. 3 okt. 17 okt. 31 okt. 14 nov. 28 nov. 19 dec.
In 2019: 9 jan. 30 jan. 20 feb. 20 mrt 17 apr. 8 mei
Alle woensdagochtenden zijn in 't Venster, beginnen om 9:15 en sluiten rond 11:15, in de kelder van ’t Venster is kinderoppas aanwezig.

Op dinsdag 14 mei 2019 19:00: vertrek fietstocht vanaf Nieuwe Kerk.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.