Home > Algemeen > Activiteiten

donderdag 11 oktober 2018 (aanvang 19.30 uur)
Christelijk Gereformeerde kerk, Frederik Hendriklaan 11 te Ermelo

Maandelijkse clubavond ‘Ons Genoegen’

Gehandicaptenclub ‘Ons Genoegen’ nodigt u uit!

Op donderdag 11 oktober is er weer onze maandelijkse clubavond. Deze avond is
dhr. Oudshoorn met zijn presentatie ‘Vogelzang in de Muziek’ onze gast.

We zien u graag op 11 oktober om 19.30! Ook gasten zijn van harte welkom...

Namens de club lichamelijke gehandicapten ‘Ons Genoegen’ ,
Mw B. van Elten, secretaris (Telefoon: 0341-553035)

donderdag 11 oktober 2018 (aanvang 19.30 uur)
Christelijk Gereformeerde kerk, Frederik Hendriklaan 11 te Ermelo

Vrouwenkring Hanna

Op 8 november komen we weer samen in de Westerkerk.  Het onderwerp voor deze morgen is ”rentmeesterschap van christenen”

Weet je welkom!

Om 9.15 uur staat de koffie/thee klaar. We beginnen om 9.30 uur en stoppen uiterlijk om 11.15 uur.

Voor oppas kan gezorgd worden (graag van tevoren bellen met Rita de Haan).

Voor meer informatie klik hier
Westerkerk

Centrale Ouderenmiddag op 13 december 2018

We gaan weer op weg naar het kerstfeest. De dagen worden weer korter en het is al weer vroeg donker op straat. We willen ook dit jaar weer een adventsmiddag houden en nodigen u hiervoor van harte uit. Neem gerust uw buurvrouw of buurman mee.

Programma
De meditatie op deze middag wordt gehouden door ds. R.F. de Wit en de samenzang zal worden begeleid door dhr. Bel.
Deze middag zal het Kinderkoor De Veluwsche Sanghertjes, onder leiding van Gijs Evers optreden.
Zoals gebruikelijk is er weer een gezamenlijke broodmaaltijd.

Aanmelden
De datum is donderdag 13 december 2018. Om 15.45 uur bent u van harte welkom en we eindigen de middag om 19.00 uur. U kunt zich voor 11 december 2018 aanmelden bij mevrouw T. van Norden-Bakker
E-mail:         gt.vannorden@planet.nl
telefonisch: 0341-560408
Graag dan uw naam en adres doorgeven en het aantal personen dat de middag bezoekt.

Vervoer
Wanneer u vervoer nodig heeft, kunt u bellen naar mevr. B. Elbertsen 0341-557659.

Uw aanwezigheid wordt door ons zeer op prijs gesteld.
Namens de centrale ouderencommissie T. van Norden- Bakker
donderdag 13 december 2018 (van 15.45 -19 uur)
Kerkelijk Centrum

Centrale Ouderenmiddag

Programma
Zoals gebruikelijk is er weer een gezamenlijke broodmaaltijd.

Aanmelden
De datum is donderdag 13 december 2018. Om 15.45 uur bent u van harte welkom en we eindigen de middag om 19.00 uur. U kunt zich voor 11 december 2018 aanmelden bij mevrouw T. van Norden-Bakker
E-mail:         gt.vannorden@planet.nl
telefonisch: 0341-560408

Vervoer

Uw aanwezigheid wordt door ons zeer op prijs gesteld.
Namens de centrale ouderencommissie T. van Norden- Bakker
donderdag 13 december 2018, vanaf 15:45 uur tot 19:00 uur.
Kerkelijk Centrum