Home > Zendingskerk > Nieuws

Woensdag 25 maart 2020

Laatste nieuws n.a.v. het coronavirus

Door het coronavirus is onze samenleving bijna volledig stilgelegd. Dat geldt ook voor onze Zendingskerkgemeenschap. Wij proberen met elkaar de verbondenheid vast te houden door allerlei nieuwe activiteiten en andere vormen van viering.
  1. Richtlijnen vanuit de PKN
  2. We volgen de informatie van uit het RIVM
  3. Coronahulp
  4. Heeft u Zendingskerkhulp nodig?
  5. Bijbeltekst voor elke dag Een tekst voor elke dag in de tijd tot Pasen wordt u aangereikt door de taakgroep Pastoraat. Wanneer u een kaarsje aansteekt tussen 18.00 tot 19.00 uur kunt u zich verbonden voelen met vele andere gemeenteleden van de Zendingskerk.
  6. Hoop en reflectie Heeft u een bericht van hoop, een gedicht, een foto of andere uiting. Mail uw bijdrage aan webmaster@zendingskerk.nl
  7. De komende periode zijn er geen kerkdiensten. Via de website van de Zendingskerk informeren we u over de collectedoelen. Op die manier kunnen we ook in deze bizarre omstandigheden iets doen voor medemensen in andere delen van de wereld. U kunt uw gift overmaken naar de rekening van de Zendingskerk (NL71INGB0006928325 van de Oecumenische Vereniging de Zendingskerk o.v.v. gift collectes maart 2020) of rechtstreeks naar de collectedoelen.
  8. De Cantorij was afgelopen maanden aan het repeteren voor de Goede Vrijdag dienst. Dit geweldige nummer stond gepland. Hier een digitale versie. 'Ecce, quomodo moritur' van Jacob Handl

Zoek nieuws