Home > Zendingskerk > Nieuws

Hier een linkje naar het Concert gehouden op zaterdagmiddag 6 november 2021

Zoek nieuws

Musical "Circus Mens"

25 mei 2022  |  Op 3 september 2022 start de spelgroep met het repeteren van de musical "Circus Mens".
De musical gaat over een circusfamilie die met faillissement wordt bedreigd. De musical is ook een spiegelverhaal van de gelijkenis ‘De Verloren Zoon’. Tevens gaat de musical over de vraag wie wij werkelijk zijn, als de maskers af zijn. En bij wie wij onszelf kunnen zijn.
De uitvoeringsdata zijn 17 en 18 februari 2023.
Dit jaar werken we voor het eerst met kaartverkoop. Om te voorkomen dat de zaal vol zit. De kaarten zijn t.z.t. te koop bij Evita en Riemer á € 5,- , uitsluitend contant. Nadere informatie over de kaartverkoop volgt later.

De musical wordt gespeeld door jong en oud en is ook bedoel voor jong en oud(er) publiek. De musical heeft weer mooie liedjes die live begeleid worden door Cor Louwerse en zijn band.
De regie is in handen van Gertia Coenraats.
Deze musical zal de 20e musical in de Zendingskerk zijn.
Een mooie traditie, waarin de weg ernaartoe net zo belangrijk is als de uitvoeringen.

25 mei 2022

Contact 2022 4

20 mei 2022  |  Er is een vierde nummer van het verenigingsblad "Contact" jaargang 2022
Lees en je bent op de hoogte van het laatste nieuws vanuit de Zendingskerk.

20 mei 2022

Hemelvaartsdag 2022

05 mei 2022  |  Er is op Hemelvaartsdag GEEN DIENST en ook geen andere activiteit.

05 mei 2022