Home > Zendingskerk > Nieuws

Zaterdag 17 oktober 2020

de Zendingskerk online

De kerkdiensten/concerten/lezingen die plaats vinden in de Zendingskerk worden in het vervolg uitgezonden via YouTube.
Hieronder een link (klik op het logo) om de uitzendingen in het vervolg live te volgen en ook vorige kerkdiensten terug te kijken:

Maar het blijft ook mogelijk om via de website van de Zendingskerk (via het kerkdienstenrooster) naar de online-diensten te gaan. Voorlopig staat daar ook nog de liturgie van betreffende zondag.
We wensen u een optimale verbinding met de gehele gemeente!

Zoek nieuws