Home > Westerkerk > Nieuws

Maandag 29 juni 2020

Vanuit de kerkenraad

De kerkenraad publiceert regelmatig een stukje tekst over de onderwerpen die besproken zijn in de vergaderingen. Naar aanleiding van de vergadering van 18 juni jongstleden staat de informatie op de website. Op deze pagina kunt u ook de eerder verschenen teksten teruglezen.

Zoek nieuws

Videoteam zoekt leden

21 september 2020  |  Al zo'n anderhalf jaar hebben we in de Westerkerk videoregistratie. De kerkdiensten zijn beschikbaar via de website, ons YouTube-kanaal en voor abonnees. Met name in het afgelopen half jaar zijn de video-uitzendingen onmisbaar gebleken. Ook in de toekomst zijn de video-uitzendingen niet meer weg te denken.

Met vier personen is het videoteam wat aan de kleine kant. Daarom zijn we op zoek naar uitbreiding. Ben je 16 jaar of ouder, heb je affiniteit met techniek, ben je enigszins stressbestendig en lijkt het je leuk om mee te draaien in ons team? Laat het ons weten. Twijfel je en wil je eerst eens zien wat we doen? Dat kan altijd. Schiet een van ons aan of stuur een mail naar videoteam.wk@hervormd-ermelo.nl. Je vindt ons ook hier.

21 september 2020

Autoloze zondag

18 september 2020  |  Zondag 20 september is het over de hele wereld autoloze zondag. Het doel is om aandacht te vragen voor het milieu en de klimaatverandering in de wereld. Door een dag geen auto te gebruiken, besparen we veel brandstof, vervuilen zodoende het milieu minder en dragen we bij aan minder klimaatverandering en aan een goed rentmeesterschap van onze aarde.

Het Natuur- en Milieuplatform Ermelo stimuleert kerkbezoekers om lopend of op de fiets naar de kerk te gaan. Het NMP biedt de kerkgangers een fietsrouteboekje aan. In dit boekje is een kaartje met een fietsroute langs alle kerken in Ermelo opgenomen en van alle kerken is een historische beschrijving gemaakt. Zondag ligt het boekje voor u klaar.

18 september 2020

Ontmoeten op de Veluwe

16 september 2020  |  Onze classispredikant, ds. Wilbert van Iperen, schrijft met enige regelmaat over het werk van en in de classis Veluwe. De nieuwste editie van 'Ontmoeten op de Veluwe' vindt u hier

classis