Home > Westerkerk > Inschrijven kerkdiensten

kerkdiensten

Inschrijven kerkdiensten

Vanaf juli mogen er weer 100 bezoekers in een kerkdienst aanwezig zijn. Voorwaarde is dat de algemene regels van het RIVM in acht worden genomen. Dit betekent dat we in de Westerkerk tussen de 60 en 100 bezoekers kunnen ontvangen, afhankelijk van de gezinsgrootte. Alle kerkdiensten zenden we uiteraard nog steeds online uit.

Met de recente versoepelingen is het mogelijk om diensten te houden met meer dan 100 personen. Omdat er echter nog steeds 1,5 meter afstand gehouden moet worden, kunnen er in de Westerkerk toch niet meer bezoekers komen dan 80-100 personen. Ook gemeentezang is bij ons nog niet mogelijk. Wel mag er weer een band of combo aan de dienst meewerken. Buiten zingen op het kerkplein (na afloop van de dienst) vinden we wel verantwoord.

Er zijn een paar belangrijke voorwaarden die voor iedereen gelden:
  • Voel je je niet fit (verkouden, keelklachten, koorts, etc.), blijf dan thuis.
  • Hoest of nies in je elleboog.
  • Een gastheer of gastvrouw heet u welkom. We informeren niet meer naar uw gezondheid; dat is niet meer verplicht.
  • Ontsmet uw handen bij binnenkomst.
  • De kapstokken zijn buiten gebruik.
  • Volg in de kerk de aanwijzingen van de coördinatoren op. Ze zijn herkenbaar aan de gele hesjes.
Inschrijven
  • U kunt alleen naar de kerk komen als u zich heeft aangemeld via onderstaand formulier en een bevestiging heeft ontvangen.
  • Het formulier vermeldt vier diensten. U kunt zich voor één van de vermelde diensten inschrijven.
  • Graag inschrijven voor vrijdag 20.00 uur. Zonder bericht bent u welkom in de dienst. Alleen als de dienst vol is en er geen plaats meer is, ontvangt u hiervan bericht.
  • Mocht u zich hebben ingeschreven maar toch niet naar de kerk komen? Laat het de koster weten zodat uw plaats weer beschikbaar kan komen.
Via deze link of onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor de kerkdiensten.