Vooraankondiging actie Kerkbalans 2021

Dit jaar vragen wij uw speciale aandacht voor het feit dat we momenteel 2 predikantsvacatures hebben welke door het begrote tekort niet mogen worden ingevuld.

Home > Westerkerk > Inschrijven kerkdiensten

kerkdiensten

Inschrijven kerkdiensten

De huidige maatregelen staan kerkdiensten toe met maximaal 30 bezoekers. Gemeentezang is uiteraard niet mogelijk. Wel kan er een muziekgroep aan de dienst meewerken. Medewerkers zoals predikant, dienstdoende kerkenraad, koster en mensen van de techniek tellen niet mee. Kinderen en tieners die tijdens de dienst in een aparte ruimte zijn (oppas, kindernevendienst, basiscatechisatie) tellen ook niet mee. Uiteraard zijn de diensten online te volgen.

Er zijn een paar belangrijke voorwaarden die voor iedereen gelden:
  • Voel je je niet fit (verkouden, keelklachten, koorts, etc.), blijf dan thuis.
  • Hoest of nies in je elleboog.
  • Een gastheer of gastvrouw heet u welkom. We informeren niet meer naar uw gezondheid; dat is niet meer verplicht.
  • Ontsmet uw handen bij binnenkomst.
  • De kapstokken zijn buiten gebruik.
  • Volg in de kerk de aanwijzingen van de coördinatoren op. Ze zijn herkenbaar aan de gele hesjes.
Inschrijven
  • U kunt alleen naar de kerk komen als u zich heeft aangemeld via onderstaand formulier en een bevestiging heeft ontvangen.
  • Het formulier vermeldt vier diensten. U kunt zich voor één van de vermelde diensten inschrijven.
  • Graag inschrijven voor vrijdag 20.00 uur. Zonder bericht bent u welkom in de dienst. Alleen als de dienst vol is en er geen plaats meer is, ontvangt u hiervan bericht.
  • Mocht u zich hebben ingeschreven maar toch niet naar de kerk komen? Laat het de koster weten zodat uw plaats weer beschikbaar kan komen.
Via deze link of onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor de kerkdiensten.