Home > Westerkerk > Inschrijven kerkdiensten

kerkdiensten

Inschrijven kerkdiensten

De huidige maatregelen staan kerkdiensten toe met een beperkt aantal bezoekers. Medewerkers zoals predikant, dienstdoende kerkenraad, koster en mensen van de techniek tellen niet mee. Kinderen en tieners die tijdens de dienst in een aparte ruimte zijn (oppas, kindernevendienst, basiscatechisatie) tellen ook niet mee. Uiteraard zijn de diensten online te volgen.

Er zijn een paar belangrijke voorwaarden die voor iedereen gelden:
  • Voel je je niet fit (verkouden, keelklachten, koorts, etc.), blijf dan thuis.
  • Hoest of nies in je elleboog.
  • Ontsmet uw handen bij binnenkomst.
  • De kapstokken zijn buiten gebruik.
  • Volg in de kerk de aanwijzingen van de coördinatoren op. Ze zijn herkenbaar aan de gele hesjes.
Inschrijven
  • U kunt alleen naar de kerk komen als u zich heeft aangemeld via onderstaand formulier en een bevestiging heeft ontvangen.
  • Het formulier vermeldt diensten voor vier weken. U kunt zich voor één van de vermelde diensten inschrijven.
  • Mocht u zich hebben ingeschreven maar toch niet naar de kerk komen? Verwijder de inschrijving via de link die u in de mail ontving. U kunt op dezelfde manier ook uw inschrijving wijzigen. Lukt dat niet, neem dan contact op met de koster.
Via deze link of onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor de kerkdiensten.