Home > Westerkerk > Inschrijven kerkdiensten

kerkdiensten

Inschrijven kerkdiensten

Op dit moment is het aantal bezoekers in de kerkdiensten nog beperkt tot 120 personen. Daarom vragen we u om gebruik te maken van het inschrijfformulier. Medewerkers zoals predikant, dienstdoende kerkenraad, koster en mensen van de techniek tellen niet mee. Kinderen en tieners die tijdens de dienst in een aparte ruimte zijn (oppas, basiscatechisatie) tellen ook niet mee. Uiteraard zijn de diensten online te volgen.

Inschrijven
  • U kunt alleen naar de kerk komen als u zich heeft aangemeld via onderstaand formulier en een bevestiging heeft ontvangen.
  • Mocht u zich hebben ingeschreven maar toch niet naar de kerk komen? Verwijder de inschrijving via de link die u in de mail ontving. U kunt op dezelfde manier ook uw inschrijving wijzigen. Lukt dat niet, neem dan contact met ons op.
Via deze link of onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor de kerkdiensten. (Valt een deel van het formulier hieronder weg? Gebruik dan de link.)

(Bijgewerkt op 11-11-2021.)