Home > Westerkerk > Activiteiten

maandag 26 t/m donderdag 29 augustus
Kerkelijk Centrum/Rehobothkerk

Vakantie Bijbel Week

De Vakantie Bijbel Week is een week waarin kinderen bezig zijn met het evangelie door liedjes zingen, knutselen, luisteren naar verhalen uit de Bijbel en meer. Het thema dit jaar is: 'kleur je dag'.

De Vakantie Bijbel Week is er voor alle kinderen van 4 tot en met 11 jaar (groep 1 t/m groep 8).
Het programma wordt op twee locaties uitgevoerd:
- voor de kinderen in groep 1 t/m 6 is de locatie het Kerkelijk Centrum
- groepen 7-8 zijn welkom in de Rehobothkerk, met een eigen
   programma.
Kinderen die nog nooit iets gehoord hebben van het evangelie, maar ook kinderen die wel (eens of regelmatig) naar de kerk gaan, zijn van harte welkom.

Voor meer informatie kun je klikken op [website].

De tijden van de Vakantie Bijbel Week zijn:
- maandagmiddag 26 augustus van 13.30 – 15.30 uur
- dinsdagochtend 27 augustus van 9.30 – 11.30 uur
- woensdagochtend 28 augustus van 9.30 – 11.30 uur
- donderdagochtend 29 augustus van 9.30 – 11.30 uur

Zondagmorgen 1 september is om 9:30 uur de afsluiting van de Vakantie Bijbel Week 2019 tijdens dienst in het Kerkelijk Centrum

Locaties:
- Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 14 (groep 1-6)
- Rehobothkerk, Dirk Staalweg 43 (groep 7-8)

maandag 26 t/m donderdag 29 augustus
Kerkelijk Centrum/Rehobothkerk

Gebedsgroep Westerkerk

Gebedsgroep Westerkerk, maandag 23 september :11.00 t/m 12.15 uur.
Voor meer informatie klik hier.
11:00 t/m 12:15 uur
Westerkerk

Startavond huiskringen

Startavond huiskringen: 23 september 20:00 uur
Op maandag 23 september willen we met alle huiskringen en met iedereen die daar belangstelling voor heeft een gezamenlijke start maken. Het komend seizoen willen aan de slag gaan met het boekje dat vanuit het EW daarvoor is uitgegeven: ‘Dit is mijn lichaam – de kracht van samen geloven in een verbrokkelende samenleving’. Verschillende thema’s en onderdelen uit het boekje zullen in het nieuwe seizoen ook tijdens kerkdiensten aan de orde komen – daarmee willen we met elkaar werken aan een bredere opbouw van het Lichaam van Christus. De startavond staat in het teken om daarmee aan de slag te gaan!
Er zijn verschillende huiskringen waar voldoende ruimte is voor nieuwe mensen – en bij genoeg belangstelling kunnen er ook weer nieuwe huiskringen starten!
In de huiskringen draait het om groeien in geloof door samen het geloofsgesprek te voeren, om groeien in de ontmoeting met God en met elkaar. Heb je interesse om mee te gaan draaien, neem dan contact op met Joke Nijeboer of André Priem..
Westerkerk

Samen de Bijbel lezen

Met de slogan ‘terug naar de bronnen’ - probeert de kerk weer belangstelling te wekken voor ‘gewoon’ samen Bijbel lezen. Vroeger lazen we aan tafel en op school en bij vergaderingen…, maar tegenwoordig weten velen weinig meer van die verhalen.

Daarnaast, lezen en verstaan zijn twee dingen. ‘Verstaat u wat u leest?’
Graag nodigt ds. Nelle-Mieke Drop u uit voor een nieuw te starten Bijbel-lees-groep. Voorlopig staan komend najaar 5 bijeenkomsten gepland.
5 donderdag ochtend- en/of avondkring.

Ds. Nelle-Mieke Drop is emeritus predikant, tijdelijk verbonden aan de Gereformeerde Kerk Ermelo.

Meer informatie en aanmelding:
Samen de Bijbel lezen
donderdag 26 september 2019