Home > Westerkerk > Activiteiten

10:30 -15:00
Hans en Grietje

Uitje kindernevendienst

Klik hier naar de contactpagina van Hanneke te gaan

10:30 -15:00
Hans en Grietje

Onkruid wieden kerkplein

Wie helpt er mee op dinsdagavond 25 juni met het onkruid wieden bij de Westerkerk?

Kerkplein Westerkerk

Onkruid wieden kerkplein

Wie helpt er mee op woensdagavond 26 juni met het onkruid wieden bij de Westerkerk?

Kerkplein Westerkerk

Inzameling voedselbank

Als gemeenteleden van de Westerkerk kunnen we een bijdrage leveren aan mensen die het financieel moeilijk hebben (zie artikel kerkblad onder diaconie).

Op zondag 30 juni 2019 staan er lege kratten van de voedselbank. Wilt u meehelpen om de kratten te vullen door de volgende producten mee te nemen:
  • houdbare melk
  • koffiepads
  • chocolade pasta
  • spaghetti (500 grams verpakking)
  • gezeefde tomaatjes
  • knäckebröd
De punten van Douwe Egberts kunt u ook inleveren. Dan sparen we samen voor koffie voor de voedselbank.

In de hal van de kerk staan weer kratten waarin u de producten kunt deponeren, maar u kunt uiteraard uw product ook geven aan een van de diakenen die daar aanwezig zijn. Wij hopen dat u mee wilt doen met deze concrete vorm van hulpverlening.

Alvast bedankt namens de diakenen van de Westerkerk.
Westerkerk