Home > Westerkerk > Activiteiten

De nacht van 20 op 21 april
Diverse locaties

Passion Challenge 2019

In de nacht van Pasen, de nacht van 20 op 21 april, kun je je opnieuw laten uitdagen door de Passion Challenge in Ermelo. De Passion Challenge is een actieve en inspirerende Paaservaring voor alle jongeren vanaf ongeveer 14 jaar tot ongeveer 25 jaar. Deelname vanaf 12 jaar is mogelijk in groepsverband met ook 14+ ers er bij. Je kunt je opgeven met je eigen groep of individueel. Er zullen teams meedoen die wat jonger zijn en teams die wat ouder zijn. Je trekt dan ook de hele nacht vooral met je eigen team op.

Het wordt weer een indringende nachtelijke tocht langs diverse locaties. Gedurende de nacht ontvouwt zich de geschiedenis van Jezus’ lijden, sterven en opstanding. Dit jaar is het thema ‘Kiemkracht’.

De Passion Challenge is een initiatief van het jeugdwerk van diverse kerken in Ermelo.

Je kan je hier inschrijven

Meer info op:
Deze website: www.passionchallenge.nl
Facebook: facebook.nl/passionchallenge
Instagram: PassionChallengeErmelo

De nacht van 20 op 21 april
Diverse locaties

Kampvuuravond voor mannen

Vuur en vriendschap
Met als motto "Geef een man een vuurtje en wat te drinken en hij weet wat de bedoeling is" ben je elke derde dinsdagavond van de maand (september t/m juni) welkom voor een avond met een vuurtje, drankje, gezelligheid, vriendschap en inhoud. Een plek om te praten, te luisteren en je verhaal te kunnen doen.

Zie ook de pagina over de kampvuuravonden.

Volenbeekweg 12, Putten

Lijden in veelvoud

programma 'Samen verder' van Vorming & Toerusting/Leerhuis
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Oude Kerk (in de Hoeve)
Inleider:  Rolf Holtrop en Peter Verbaan

“Lijden”: een veel gebruikte term in de veertigdagentijd.
Maar wat is “lijden” eigenlijk? En hoe gaan wij ermee om?

Dokter/dominee, hoe denkt u over lijden?
Dokter Rolf Holtrop en ds Peter Verbaan gaan over dit thema met u in gesprek.
Meer informatie vindt u in het programmaboekje 'Samen verder'.

Om u aan te melden, kunt u op inschrijven klikken.
Meer informatie over de commissie Vorming & Toerusting vindt u op onze website door te klikken op het onderstaande logo.

woensdag 20 maart 2019 (aanvang 20 uur)
Oude Kerk (in de Hoeve)

MRT

Ontmoetingsavonden sectie 6 (buitengebied Ermelo-West)

Binnenkort worden er voor de gemeenteleden in Telgt, Horst, Harderwijk en omstreken ontmoetingsavonden georganiseerd. Als het goed is hebt u een persoonlijke uitnodiging ontvangen samen met de kerkbalans-envelop.
Soms kerk je al jaren samen onder hetzelfde dak, zonder elkaar echt te hebben leren kennen. Dit is een mooie gelegenheid om nader met elkaar kennis te maken of elkaar beter te leren kennen. Je kunt kiezen uit de volgende data:

Dinsdagavond 19 februari Ruigehoekweg 8
Maandagavond 4 maart Riebroekersteeg 31
Woensdagavond 20 maart Oude Telgterweg 260

Vanaf 19.30 staat de koffie klaar, zodat we om 19.45 uur kunnen beginnen.
Het thema ‘Verbonden met God en met elkaar’ staat centraal en aan de hand van een bijbelgedeelte eneen werkvorm gaan we met elkaar in gesprek. Dit alles natuurlijk in een ontspannen sfeer ;-)
Rond 21.45 uur willen we de avond afsluiten.
Opgave graag vóór 9 februari bij ds. André Priem
Oude Telgterweg 260