Home > Vorming en Toerusting > Activiteiten

zaterdag 14 december 2019

Kerstfair Oude Kerk 2019

Alvast voor uw agenda.
Op zaterdag 14 december van 10:00 tot 14:00 uur houden wij onze jaarlijkse kerstfair.
Kom ook genieten van de gezellige sfeer met koffie en gebak, muziek, glühwein, erwtensoep met worst etc.
En natuurlijk verkopen we weer de mooiste kerststukken.
De opbrengst is dit jaar voor het werk in Gambia van www.stichtingkaramba.nl.

Het kerstfairteam: Fennie, Gijs, Margriet en Bob.

zaterdag 14 december 2019

Filmavond: Daphne

Wij nodigen u van harte uit voor een filmavond in de Zendingskerk. Om 17:30 uur wordt u ontvangen met koffie/thee, soep en broodjes, waarna wij samen de film bekijken. Ds. Sjoerd Zwaan zal de film introduceren en het gesprek na afloop leiden.

Meer informatie en aanmelden: Daphne
zondag 26 januari 2020 om 17:30 uur
Zendingskerk

Hart voor de schepping

Wees eerlijk: zit er niet een vleugje wereldmijding in ons geloof? We willen graag ons geestelijk leven vorm geven en de dingen zoeken die ‘boven zijn’. Deze aarde komt op de tweede plaats en is bovendien tijdelijk. Hier beneden is het niet, toch?

Elbert Messelink is een van de oprichters van A Rocha

Meer informatie en aanmelden: Rocha
donderdag 30 januari 2020

Eredienst van het hart

De dagelijkse gebeden worden in het Jodendom ook wel ‘offerdienst van het hart’ genoemd. Hoewel de dagelijkse offerdienst in de tempel al lang niet meer bestaat, blijft deze op een bepaalde manier doorgaan in de gewone praktijk van veel gelovige Joden.

Michael Mulder is universitair docent Nieuwe testament, Jodendom en Kerk en Israel.

Meer informatie en aanmelden: Eredienst
dinsdag 4 februari 2020