Home > Vorming en Toerusting > Activiteiten

Filmavond: Daphne

Wij nodigen u van harte uit voor een filmavond in de Zendingskerk. Om 17:30 uur wordt u ontvangen met koffie/thee, soep en broodjes, waarna wij samen de film bekijken. Ds. Sjoerd Zwaan zal de film introduceren en het gesprek na afloop leiden.

Meer informatie en aanmelden: Daphne

Wie is mijn naaste?

In haar boek ‘Wie is mijn naaste?’ zoekt de schrijfster Rosita Steenbeek naar antwoorden op die vraag. In haar lezing zal ze vertellen hoe dit boek tot stand is gekomen na een lange tijd het leven van vluchtelingen en hulpverleners gedeeld te hebben.....

Rosita Steenbeek stamt uit twee domineesfamilies, zij schreef al vele romans.

Meer informatie en aanmelden: Naaste
donderdag 23 januari 2020
Immanuelkerk

Filmavond: Daphne

Meer informatie en aanmelden: Daphne

Hart voor de schepping

Wees eerlijk: zit er niet een vleugje wereldmijding in ons geloof? We willen graag ons geestelijk leven vorm geven en de dingen zoeken die ‘boven zijn’. Deze aarde komt op de tweede plaats en is bovendien tijdelijk. Hier beneden is het niet, toch?

Elbert Messelink is een van de oprichters van A Rocha

Meer informatie en aanmelden: Rocha