Home > Vorming en Toerusting > 2003-groene theologie-20200115

Peter Verbaan

Groene theologie

In 2 woensdagochtenden willen wij samen dit interessante boek van Trees van Montfoort lezen.

Sommige deelnemers hebben het boek wellicht al gelezen, anderen komen juist om een aantal centrale pagina's eruit gezamenlijk te lezen.
Gespreksleider is ds. Peter Verbaan, die het boek zal inleiden en ook een uitgebreide weergave van de hoofdlijnen ervan zal geven. We bespreken met elkaar de keuzes van de auteur, haar omgang met de bijbel en met de geloofs┬Čvragen die hierbij aan de orde zijn. Wat heeft dit boek ons te zeggen?

Trees van Montfoort is onderzoeker, predikant en lid van de werkgroep Theologie, Kerk en Duurzaamheid.
Peter Verbaan is predikant van de Oude Kerk te Ermelo.
  • Datum woensdagochtend 15 jan. en 12 feb. 2020
  • Locatie Oude Kerk, De Hoeve
  • Tijd 10:00 uur
  • Inleider ds. P.A. Verbaan
  • Nummer 2003

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.
Maak uw keuze