Home > Oude Kerk > Nieuws

Maandag 15 november 2021

Voor de zondagen 21 en 28 november

Vervoer naar de kerkdiensten.
Indien u vervoer nodig hebt, kunt u bellen met Gerda Bosch tel.: 0341-460080.

Coronamaatregelen.
Nu Corona weer de kop opsteekt hebben we de voorzorgsmaatregelen verscherpt. We vragen u om bij het bezoek aan de kerkdiensten een mondkapje te dragen. Bij binnenkomst wordt u naar uw plek gebracht.We verzoeken u pas daarna uw mondkapje af te doen. Er worden 2 stoelen vrijgehouden tussen mensen uit verschillende gezinnen. U wordt ook bij het uitgaan van de dienst begeleid naar buiten. Ook dan vragen we uw mondkapje te dragen. Er is geen koffiedrinken na de dienst.
U hoeft zich overigens niet aan te melden als u een dienst wilt bezoeken

Kinderoppas.
Iedere zondag is er tijdens de dienst kinderoppas in de Hoeve

Kostersdienst.
Op zondag 21 november is Fennie Wouda koster en op 28 november verzorgt Goos Eikelboom de kostersdiensten..

Schriftlezing.
Op 21 november is Willem Jan Visser lector en op 28 november worden de schriftlezingen verzorgd door Bob Roukema.

Koffieochtenden.
De wekelijkse koffieochtenden in de Hoeve blijven we organiseren. Iedereen die zin heeft in koffie en ontmoeting is van harte welkom. Iedere woensdag van 10 tot 11 uur is De Hoeve geopend en staat de koffie klaar.

Diaken Ida van Dam tel.55.89.34, e-mail dambos@planet.nl of Joke van den Berg
tel. 0577 - 84.25.46, e-mail: jokeathomenew@xsyoumail.nl.

Gift
Ouderling Jan Peet ontving tijdens huisbezoek een gift van € 20,- ter vrije bestemming
Hartelijk dank hiervoor.

Huwelijksjubilea
- De heer A.C.Strijbos en mevrouw M.Strijbos Bakker hopen op 23 november te gedenken dat zij 65 jaar getrouwd zijn.
- Zaterdag 4 december is een feestelijke dag voor de heer en mevrouw H.van Beek en J.G.van Beek–Groen. Zij zijn die dag 40 jaar getrouwd. Beiden echtparen van harte gefeliciteerd met uw jubileum en een fijne dag toegewenst met uw dierbaren.

Felicitatie
Ds. Kees van Dam, is vorige maand gepromoveerd tot doctor (PhD) in de theologie.aan de Vrije Universiteit Amsterdam, bij de Faculteit Religie en Theologie.
Onze hartelijke gelukwensen.

Belijdenis doen
Komend seizoen willen we als Oude Kerk en Westerkerk opnieuw gezamenlijk optrekken. Denk je erover om belijdenis te doen, wil je ontdekken of deze stap iets voor jou is, geef je dan op bij ds. André Priem (06-1439 2750) – dan gaan we met elkaar op onderzoek of ontdekkingstocht.... In onderling overleg kijken welke avond het beste uitkomt.

Meeleven met elkaar
Bij Mevr. Barbara Dierkx-van de Bovenkamp, is borstkanker geconstateerd. Ze wordt eind deze maand geopereerd en daarna volgen nog bestralingen. Een spannende tijd voor haar.
In het ziekenhuis opgenomen was: mevr C. Visscher. Ondertussen verblijft ze in revalidatiecentrum 'de Klimop' kamer 319, Wethouder Jansenlaan 90, 3844 DG Harderwijk. We wensen haar sterkte en God's nabijheid toe

Zoek nieuws