Lees voor
Zoek
Home > Oude Kerk > Activiteiten

Activiteiten


27
NOV
zondagmiddag 27 november om 17:00 uur
Oude Kerk

Herstart middagdiensten met een Vesper


Gemeenschappelijke middagdienst


Na meer dan tweeëneenhalf jaar van stilstand krijgen vanaf deze maand de voorheen gebruikelijke gezamenlijke middagdiensten op de tweede en vierde zondag van de maand weer gestalte.
De eerste middagdienst in de Oude Kerk is op de eerste zondag van advent, zondag 27 november.
De dienst krijgt de vorm van een vesper. Dominee A.S.L. Woudenberg uit Harderwijk is de voorganger en het vocaal ensemble Capella Fontana zal een belangrijk aandeel aan de dienst leveren. Organist is Gerrit 't Hart. De aanvang van de dienst is om 17.00 uur.Deel op Deel op

Details

zondagmiddag 27 november om 17:00 uur
Oude Kerk

Zoek activiteit

Van
Tot
Zoek

Activiteiten

10
DEC

Wandeling zaterdag 10 december


Wandelgroep Oude Kerk organiseert op zaterdag 10 december a.s. wederom een gezellige mooie wandeling. We starten om 10.00 uur vanaf de Hoeve. De wandeling duurt tot ongeveer 12.30 uur. We lopen in een rustig tempo, iedereen van jong tot oud is welkom en vooraf opgeven hoeft niet. De wandelingen van de Wandelgroep staan in het teken van elkaar ontmoeten en genieten van de mooie natuur. Iedereen die dit leest en wil en kan lopen, is van harte uitgenodigd om mee te wandelen. We organiseren de wandelingen op steeds de tweede zaterdag van de maand.

Contactpersoon is Henk Jan van den Berg

zaterdag 10 december 2022 10:00 uur
Meer informatie

minder
12
DEC

Catechese voor 12-16 jarigen Les 10


maandag 12 december 2022 19:00 uur
Kerkelijk Centrum
Meer informatie

meer
16
DEC

Hoevemaaltijd

De Hoevemaaltijden draaien gelukkig weer op volle toeren. Het was voor velen weer even aftasten na de coronaperiode, maar we kunnen nu steeds weer meer mensen welkom heten. Wat is het toch mooi om elkaar op deze manier te ontmoeten en beter te leren kennen. De Hoevemaaltijd is voor eenieder binnen of buiten onze gemeente, jong of oud. Iedereen is van harte welkom. Vrijdag 16 december hopen wij onze Kerstmaaltijd in De Hoeve te houden. U kunt zich hier nog voor opgeven tot en met aanstaande zaterdag 10 december bij Rita en Jacques van der Lely via 0341-562563. Echter vol = vol.
De inloop is vanaf 17.45 uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur. Bent u nog nooit eerder geweest, dan is het juist een reden om u nu op te geven.

Namens de Hoevemaaltijdcommissie,
Jacques en Rita van der Lely
Frieda en John Meijers
vrijdag 16 december 2022 17:45 uur
Meer informatie

meer
Website ontwikkeling: Exitus ICT