Home > Oude Kerk > Activiteiten

1-8-2020
Oude Kerk

De kinderhoek voor de vakantie periode

Hallo jongens en meisjes (en ouders),

Het is vakantie! Wellicht gaan jullie niet heel ver weg of ook minder lang dan je gewend bent, maar het is vakantie en je kunt lekker uitrusten van een jaar school en huiswerk.
Ook de juffen nemen allemaal even vakantie en daarom is dit een bericht wat er de hele zomervakantie op blijft staan.
Voor verhalen en verwerkingen kunnen jullie naar de volgende site: https://vertelhetmaar.nl/. Daar kun je een gratis account aanmaken.
De hele zomer kun je de verhalen lezen, die je anders van ons zou horen. En kun je de kleurplaten, de puzzels en knutsels vinden die normaal op zondag in de Hoeve gemaakt konden worden.

We wensen jullie een hele fijne vakantie en hopen jullie in september weer veilig terug te zien en jullie verhalen te horen wanneer we elkaar weer in en om de Oude Kerk zullen ontmoeten.

Hartelijke groeten van alle juffen!

1-8-2020
Oude Kerk

Vakantie Bijbel Week 2020

Om de Vakantie Bijbel Week in 2020 te laten doorgaan nemen we uiteraard ook maatregelen i.v.m. Corona. De belangrijkste is dat we de groepen hebben verdeeld over 4 locaties  en dat je de kinderen vooraf moet aanmelden.

Meld je kind(eren) aan via www.vakantiebijbelweekermelo.nl

Maak eerst een login, voeg dan je kind(eren) toe en eventueel kan je je ook aanmelden als vrijwilliger. Met de login kan je later alles nog wijzigen, dus bewaar het mailtje goed!
24 tot en met 27 augustus
Verschillende kerken

Vakantie Bijbel Week 20

Om de Vakantie Bijbel Week in 2020 te laten doorgaan nemen we uiteraard ook maatregelen i.v.m. Corona. De belangrijkste is dat we de groepen hebben verdeeld over 4 locaties en dat je de kinderen vooraf moet aanmelden.

Meld je kind(eren) aan via www.vakantiebijbelweekermelo.nl

24 tot en met 27 augustus