Home > Oude Kerk > Activiteiten

zondag 15 mei 2022
Oude Kerk

Inzamelingsactie voor Ukraine

Wat de voorkeur heeft om ingezameld te worden en wat liever niet:

zondag 15 mei 2022
Oude Kerk

Expositie in de Muzerije

Beste mensen,

Van 7 t/m 28 mei vindt er in De Muzerije te Ermelo een expositie plaats van schilderijen en tekeningen van beeldend kunstenaar Maarten 't Hart.
Het gaat om een collectie die vorig jaar al te bezichtigen was, maar door corona nauwelijks aandacht kreeg.
Aan de collectie wordt nog een aantal nieuwe werken toegevoegd.
De tentoongestelde werken bestaan uit onder meer stillevens, stadsgezichten en (kerk)interieurs.

Op de dag van opening, zaterdag 7 mei, vinden er twee presentaties plaats, waarin Maarten 't Hart zal vertellen over zijn werk en Gerrit 't Hart op orgel en clavecimbel werken zal spelen van
- H. Scheidemannm
- D. Buxtehude en
- J. Speth
en zal improviseren over een van de kunstwerken.

De aanvang van de presentaties is om 14.00 uur en om 16.00 uur.

De openingstijden van de expositie zijn: donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.30 uur tot 17.00 uur, of op afspraak (tel. 0341-562762, e-mail: info@gerrit-thart.nl).
Verder worden er op de zaterdagen 14, 21 en 28 mei van 14.00 uur tot 14.30 uur schilderijconcerten gegeven.

De toegang tot al de activiteiten is vrij, na afloop kan een bijdrage in de collectebus worden gedaan.

Van harte welkom,

Verdere activiteiten:

Zaterdag 11 juni: Concert door Alies van der Hoeven (viool) en Jan Mannee (clavecimbel)  Op het programma staan werken uit de barok.
Aanvang 14.00 uur en 16.00 uur.

Zaterdag 17 september: Concert door Victor Pirir Avila (blokfluit en clavecimbel) en Gerrit 't Hart (orgel en clavecimbel).
Op het programma staan werken uit de barok.
Aanvang: 14.00 uur en 16.00 uur.

Zaterdag 8 oktober Concert door blokfluitensemble Quintessens, o.l.v. Ton le Coultre.
Aanvang: 14.00 uur en 16.00 uur

Zaterdag 12 november: Concert door Frank Linschoten (cello) en Gerrit 't Hart (orgel en clavecimbel).
Op het programma staan werken van onder meer Bach en Vivaldi.
Aanvang: 14.00 uur en 16.00 uur.

Zaterdag 17 december: Vocaal concert met werken voor de advends- en kersttijd.
zaterdag 7 t/m 28 mei
De Muzerije, Telgterbuurtweg 27 Ermelo

Schilderijconcert op 28 mei

Beste mensen,

Op de zaterdag 28 mei van 14.00 uur tot 14.30 uur wordt een schilderijconcert gegeven.

Aan de collectie wordt nog een aantal nieuwe werken toegevoegd.

Van harte welkom!

zaterdag 28 mei 14:00 uur
De Muzerije, Telgterbuurtweg 27, Ermelo

Concert in de Muzerije

Beste mensen,

Na enkele seizoenen waarin de meeste concerten moesten worden geannuleerd, hebben wij een nieuw jaarprogramma samengesteld.
In de wetenschap dat het goed is om ook in roerige tijden muziek te maken en ook andere vormen van kunst hoog te houden, hopen wij dat de activiteiten die wij graag tot ontplooiing willen brengen, doorgang zullen vinden

Het tweede concert in de reeks hebben wij gezet op 11 juni.
Concert met werken uit de barok. Nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Om op enige afstand van elkaar te kunnen zitten zijn de stoelen in De Muzerije ruim opgesteld.
Het concert wordt tweemaal gegeven, om 14.00 uur en om 16.00 uur.
De toegang is vrij, na afloop is er een collecte.

Van harte welkom,

Verdere activiteiten:

Op het programma staan werken uit de barok.

Aanvang: 14.00 uur en 16.00 uur

Op het programma staan werken van onder meer Bach en Vivaldi.
Aanvang: 14.00 uur en 16.00 uur.

Zaterdag 17 december: Vocaal concert met werken voor de advends- en kersttijd.
zaterdag 11 juni 2022 om 14:00 en om 16:00 uur
De Muzerije, Telgterbuurtweg 27, Ermelo