Home > Nieuwe Kerk Zuid > Ontmoetingskring 21-26 jaar

Wat doen wij?

Ontmoetingskring 21-26 jaar

Ben jij tussen de 21 en 26 jaar dan is dit bericht bestemd voor jou!.

Wij, Anneke en Gert Kardol, zetten in het winterseizoen voor jou de deur van ons huis open. We doen dit eens in de 2 – 3 weken op een doordeweekse avond. OntMoeten staat daarbij centraal. We willen een plaats bieden waar jij je verhaal kunt doen, waar je gezelligheid vind, waar je (levens)vragen kunt delen en waar je op zoek kunt naar de weg die God met jou wil gaan / die jij met Hem kunt gaan.

Wil je zomaar één keer komen of denk je, ik vind dit wel mooi voor een heel seizoen. Het kan wat ons betreft allemaal. Samen met jullie bepalen we hoe de avonden eruit gaan zien.

De data zullen we via Facebook (via Ontmoetingskring Nieuwe Kerk), het kerkblad en de website bekend maken. Wil je contact met ons leggen dan kan dat door op contact te klikken.

We hopen je te OntMoeten op Rengersland 70 te Ermelo,
Anneke en Gert Kardol

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.