Home > Nieuwe Kerk Zuid > Kerkdiensten

Wat doen wij?

Kerkdiensten

De kerkdiensten vinden iedere zondagochtend plaats. Deze zijn ook thuis te beluisteren. Voor de actuele aanvangstijd zie de agenda.

Nieuwe Kerk
Zondags om 10.00 uur en 18.30 uur aan de Horsterweg 40 te Ermelo. We zingen de psalmen ritmisch in de oude berijming. We lezen uit de (herziene) Statenvertaling.

Kapel Staverden
Zondags om 9.00 uur en 10.30 uur (in juli/augustus om 9.30 uur) aan de
Staverdenseweg te Ermelo. We zingen de psalmen ritmisch in de oude berijming en uit Weerklank. We lezen uit de (herziene) Statenvertaling.

Oppas
Tijdens de morgendienst in de Nieuwe Kerk is er in 't Venster en tijdens beide morgendiensten in de Kapel is er in 't Schooltje kinderoppas voor de kleinste kinderen.

Doopdiensten
De doopdiensten zijn in de Nieuwe Kerk om 10.00 uur.

Avondmaalsdiensten
In de Nieuwe Kerk vindt om 10.00 uur de viering van het Heilig Avondmaal plaats en om 18.30 uur de voortzetting van de viering en de dankzegging op het Heilig Avondmaal.
In de Kapel vindt om 9.00 uur en 10.30 uur de viering van het Heilig Avondmaal plaats en om 19.00 uur de dankzegging op het Heilig Avondmaal.

Voorbereiding Heilig Avondmaal
De morgendienst op de zondag vóór de avondmaalszondag staat in het teken van voorbereiding op het Heilig Avondmaal.

Censura morum
Gemeenteleden die gebruik willen maken van censura morum, kunnen terecht bij de wijkouderling.

Bezinningsbijeenkomsten
Bezinningsbijeenkomsten rond het avondmaal in ’t Venster en in 't Schooltje.
Op de vrijdagavond voorafgaande aan de viering van het Heilig Avondmaal wordt een bezinningsbijeenkomst gehouden. De predikant die de viering in de Nieuwe Kerk leidt, verzorgt de bijeenkomst in het Venster en de predikant die de viering in de Kapel leidt, verzorgt de bijeenkomst in het Schooltje.

Jeugddiensten
Jeugddiensten zijn om 18.30 uur in de Nieuwe Kerk.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.